Sivut

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Palkit

Kynsivinyylien makuun kun nyt oon vihdoin päässyt, kokeilin, miten suorat vinyylit toimii sen rasittavan ohuen koristeluteipin sijaan. No toimiihan ne. Paitsi jos kynnet olisi olleet millinkään pidemmät, niin ei olisi toimonut. Mut ei olleet :P. Ihan en niin särmää jälkeä saanut aikaan, kuin olin sieluni silmin toki kuvitellut, mutta noh, menköön.
Pohjalla Fabyn herkullisen pastellinen vaaleanhvihreä creme-lakka Moonwalk. Tämä on edellisessä postauksessa esittelelmästäni Music-kokoelmasta. Vaaleat cremet on tunnetusti usein vähän kinkkisiä lakattavia ja samaa pientä nihkeyttä oli tässäkin, mutta onneksi vain pientä. Kuivumisajasta Faby saa multa täydet pisteet jälleen kerran.

Sävy on aivan ihana vaalenavihreä, just sellainen, mikä ei aiheuta mulle vilunväristyksiä tai puistatusta kynsillä. Samaisen kokoelman vihreä Rockabilly-lakka sen sijaan on pyörinyt käsissäni useaan otteeseen, enkä vain keksi, miten saisin siitä aikaa mulle sopivan, mieluisan ja eritoten viihtyisän lakkauksen.

Palkit on lakattu Are You AC or DC? -lakalla, joka on ihan huikean rock. Katsokaa nyt!

Tumma pohja, jossa on sinisiä ja vihreitä, kimaltavia hippusia joukossa. Todella upea :).


Sellaiset niistä sitten tuli. Jännää ysärihenkeä kaikkine pinkkeine taustoineen.


Kynsilakat olen saanut kokeiltavakseni Kauneutta.comista, jonne on kesäkuun loppuun saakka voimassa kampanjakoodi, jonka löydät tämän postauksen (klik) lopusta.12 kommenttia:

 1. Ihana lakkaus! Tuo vaaleanvihreä lakka on tosi nätin sävyinen :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet, näistä lakoista AC DC iski enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä taas valkkaisin moonwalkin, jos ois pakko jompikumpi. Mut ihan vaan siksi, että se on vaalea sävy ja ne on enemmän minä :)

   Poista
 3. Tosi hienot! Tuo ac/dc on iiiihhana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :). Onhan se. Pitkää kokeilla ranskista muutes tuosta joskus!

   Poista
 4. Mä niin tykkään tällaisista lakkauksista! Itsekin haluaisin tehdä vastaavanlaiset, mutte en koskaan saa raitaa keskelle kynttä. :D Se näyttä aina olevan vinossa tai väärässä kohtaa. :)
  Tuo eiska deiska lakka on kyllä kaunis, mutta väkisin ajattelen, että jos on AC/DC:n mukaan nimetty lakka, sen pitäisi mun mielestä olla mustaa ja punaista sisältävä. :D Voihan se olla, että tossa nimessä viitataan oikeasti vaihtovirtaan ja tasavirtaan? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa kastia, kuin OPIn kultaisenkukertava suomilakka? Ihan vaan vääränvärinen :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...