Sivut

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Tangle Teezer Blow-Styling -muotoiluharja

Tunnustaudun Tangle teezer -faniksi ja kyseisiä harjoja meillä on koko perheellä käytössä päivittäin: minulla classic-malli, lapsilla ne kukanmuotoiset ja mies on ominut käyttöönsä compact-version. Ensimmäisen Tangle teezer -postaukseni voit lukea täältä

Oma harjani alkoi (todellakin) olla jo parhaat päivänsä nähnyt (jep, omasta blogista voi kauhistuneena tarkistaa myös sen, milloin hiusharja on hankittu O_o) ja ajattelin ostaa uuden, tällä kertaa ihan paikallisesta kivijalkakaupasta. Värivaihtoehtoja puntaroidessani silmäni osuivat Tangle Teezer Blow Styling -harjaan, joka muista Teezereistä poiketen ihan oikeasti jopa näytti hiusharjalta. Pikainen oppitunti pakkauksen tuoteselosteista ja keskustelu mielettömän asiakaspalveluhenkisen ja  ammattitaitoisen myyjän kanssa (terveiset Lappeenrannan Emotioniin) sinetöivät ostopäätökseni.Mullahan on paksu tukka, tiedättehän. Vaikka yksittäinen hiuskarva tukkakuontalossani onkin ohut, niitä on pilvin pimein, ja tämä yhdistelmä saa luonnollisesti aikaan tosi herkullisia takkuja. Meh. Tangle Teezer on ollut erinomainen kaveri takkutaistossa ja siksi halusin päästä testaamaan myös tätä uutta, loppuvuodesta 2014 lanseerattua mallia. Mukavan lisän toi ajatus korvata föönauksella suoristusraudan käyttöä.Ensituntuma harjan kanssa teki kipeää. Otin harjan paketista ja nakkasin sen tottuneesti päätäni vasten, kokeilematta ensin, kuinka tapuisia piikit ovat. Arvata saatatte, että ei muuten taipuneet: auauauauuu! Vaatii siis pikkupiikkisen classic-teezerin käyttäjältä totuttelua käsitellä harjalla päänahan lähettyviltä hieman varovaisemmin. Varresta annan ehdottomasti paljon plussaa: harja pysyi napakasti otteessani koko harjaussession ajan. Lisäksi tässä keskipitkille ja pitkille hiuksile tarkoitetussa Full Paddle -mallissa on kokoa sen verran, että pitkien ja paksujen hiusten harjaaminen kävi helposti.
Harjan piikkien muotoilun ansioista voi luoda ammattimaisen lopputuloksen föönatessa. Piikkien asettelu on suunniteltu synnyttämään harjatessa hiukseen jännitettä, kun hiukset mutkittelevat piikkirivien läpi. Aaltomainen liike synnyttää vapaata ilmavirtaa, joka mahdollistaa hiusten nopeamman kuivumisen sekä pienemmän mekaanisen rasituksen hiuksille, kun vetäminen on tarpeetonta.Testasin harjaa ensin kuivaan tukkaan. Se kulki kivasti läpi ja selvitti takut moitteetta. Lisäksi hiukseni olivat todella sileän tuntuiset heti harjaamisen jälkeen. Lieköhän vain kuvittelin. Irronneet hiukset oli helppo poistaa harjassa olevien urien ansioita.

Samana iltana vielä föönasin hiustenpesun jälkeen ja täytyy sanoa, että lopputulos oli yllättävän hyvä! Hiukset olivat sileät ja kohosivat tyvestäkin kivasti. Ainoa ongelma on se, etten ole kovin tottunut föönin käyttäjä, vaan mieluummin poltan hiuksiani suoristusraudalla ja kiharrussauvalla. Noiden kuumien rautojen käyttämisestä olisi tämän harjan kanssa oivallista päästä eroon. Tai ainakin vähentää :P.

Onko sinulle Tangle Teezerit tuttuja tai ootko kokeillut jo tätä föönausharjaa?4 kommenttia:

 1. Hmmm, mun hiukseni ovat pidentyneet kuin varkain ja oon miettinyt, että jonkin sortin harja ois kiva, kun uimahallissa kuivaa hiuksiaan föönillä. Pitäisköhän investoida tämmöiseen :) Pikkuneidillä on kukka-TT :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää vois olla ihan hyvä vaihtoehto. Näitä on kahta kokoa siis olemassa ja tää on se isompi. Maksoi muistaakseni 24,90 € :).

   Poista
 2. Täytyykin varmaan hankkia tuollainen! Sun myyntipuhe toimi. :D
  Mulla on pitkät ja paksut hiukset, yksittäinenkin hius on paksu ja sen lisäksi niitä löytyy päästä todella runsaasti. Kaiken lisäksi tuo luonnonkihara pehko on karhea ja takkuuntuu ihan hirveän helposti. :/ Mulla oli sekä matkaversio että se tavallinen, mutta jouduin heittämään molemmat pois kun niistä oli puolet piikeistä taipuneet jo ihan littaan. :D Ehkä tuon piikit pysyisivät kuosissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piikit pysyy kyllä kuosissa, mut takkujen selvittämiseen tää saattaa olla liian kovapiikkinen ehkä kuitenkin. En oo varma :D. Testailut jatkuu :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...