Sivut

tiistai 29. lokakuuta 2013

Oli synkkä ja myrskyinen yö... (+OPI -30% alekoodi!)

...kun näin lepakon kotikadullani. En oo ennen nähnyt lepakkoa. Kaikki aiemmin näkemäni ja/tai mulle väitetyt lepakot on olleet ihan selvästi lintuja, koska lepakot on ick. Linnut ei kuitenkaan kai lentele keskellä yötä pimeässä päin katuvalojen lamppuja? 

No mutta... tästä päästään Halloween-kynsiin. Jokainen kunnon kynsibloggari (?) lakkaa edes joskus yhdet Halloween-kynnet, eiks niin. Hämähäkinseiteillä tai ilman. Minä lakkasin lepakkoja :).


Halloween Nails6
Päällyslakalla (x1).
Halloween Nails1
Ilman päällyslakkaa.

OPI Alcatraz...Rocks on ihan huikea lakka. Sitä ei todellakaan suitsuteta suotta blogeissa ja olen itsekin sitä mieltä, että jos pitäisi tyytyä vain yhteen tekstuurilakkaan, niin suosittelisin ehdottomasti hankkimaan tämän. Hiekkapintaa enemmän itseäni kiinnosti kuitenkin se, miltä tämä lakka näyttää kiiltävän päällyslakan kanssa. Vielä huikeammalta!!


Halloween Nails8

Lepakkokynnet on tehty näin:

1. Lakkasin OPI Alcatraz... Rocks* -lakkaa kaksi kerrosta (muista aluslakka luonnonkynsiin). Tekstuurilakan kuivumiseen pitää varata hetki kauemmin aikaa.

2. Leikkasin paperista täysikuulle sabluunan ja asetin sen kynnelle (pidin naapurisormilla sitä paikallaan) ja töpöttelin meikkisienen palalla valkoista OPI Alpine Snow* -lakkaa. Pyöreän sabluunan saa tehtyä kätevästi myös rei'ittimellä, mutta minun kynsiini kuusta olisi tullut liian pieni.

3. Samalla valkoisella töpöttelin myös pilviä/usvaa muihin kynsiin, mutta käytin keittiösienen palaa, koska en halunut niin tiheää jälkeä.

4. Vielä kerran töpöttelyä: harmaata OPI French Quarter for Your Thoughts* -lakkaa tekemään usvasta ja kuusta vähän hämyisemmän ja synkemmän sävyisiä.

5. Leimasin BM-213 -laatasta lepakkokuvioita kynsille. Testasin samalla OPI Black Onyx -lakan toimivuutta leimaamiseen, mutta lakka ei ollut tarpeeksi pigmenttistä siihen tarkoitukseen. Leimasi ihan jees, mutta lepakoista tuli ennemminkin tumman harmaat, kuin mustat. Jouduin turvautumaan Konadin mustaan lepakkoja varten.

6. Lisäsin vielä ihan lopuksi päällyslakan, mutta sen voi jättää laittamatta, jos haluaa jättää tekstuuripinnan näkyviin. Yhdellä päällyslakkakerroksella pinta ei tasoittunut täysin.

Seuraavissa kuvissa näkyy hyvin päällyslakan vaikutus tähän lakkaukseen. Upeasti tulee syvyyttä, värit kirkastuu, kimallus lisääntyy ja lepakotkin melkein herää henkiin :).


Halloween Nails2

Halloween Nails3

Näistä tuli minun mielestäni tosi hirweeet ja kauheet, niin kuin Halloweeniin vähän kuuluukin :). Lakkaus oli helppo toteuttaa, ja lepakot olisi näppärä tehdä myös pienellä dotting toolilla, jos varusteista ei löydy sopivaa laattaa. Onnistuneet kynnet kaikkinensa, me likes!

Halloween Nails4

Halloween Nails5



Ja sitten vielä Halloweenin kunniaksi mahtava alekoodi!

Kauneudenkauppa.fi tarjoaa blogini lukijoille -30% alennuksen kaikista normaalihintaisista OPI-kynsilakoista sekä OPI-iPhone-kännykkäkuorista! 

Alekoodi on voimassa 15.11.2013 saakka ja saat alennuksen lisäämällä ostoskorissa alekoodin sille varattuun paikkaan. Toimituskulut alle 60 € tilauksille on 5,90 €, suuremmat tilaukset toimituskuluitta. Alekoodi on sannails
Ei muuta kuin lakkaostoksille: www.kauneudenkauppa.fi :).




Ps. Näiden kynsien inspiskuva löytyy Pretty Purple Polish -blogista!

*Olen saanut kolme kuvissa näkyvää OPI-kynsilakkaa yhteistyöpostausta varten Kauneudenkauppa.fi:stä. Linkit on ihan vaan teitä varten :).


32 kommenttia:

  1. Hienot kynnet. Mun mielestä Alcatraz näyttää paremmalta päällyslakan kanssa.

    Itse tykkään lepakoista ja mää oon semmonen yökyöpeli, että niitä tulee joka kesä nähtyä, tosin vain vilahdukselta. Osa lepakkolajeista on söpöjä ja osa rumalla tavalla söpöjä. Lepakot on kans jotenkin mystisiä, mutta siivet on kaikista mielenkiintoisimmat. Tykkään piirtää lentäviä eläimiä, ja lepakot on ihan kärkipäässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin minustakin. Paitsi ilmankin se on luonnossa huomattavasti hienompi, kuin valokuvissa. Sitä vaan ei pysty ikuistamaan :/.

      Söpöjä!?! Rumalla tavalla SÖPÖJÄ?!!? Hrrrrrr, ihan kammottavia ja niin rumia!! :D

      Poista
  2. Ihanat kynnet - spooky! :D
    ja pitää vielä kommentoida noiden kuvien taustat, tosi halloweenia ja upeita :)

    VastaaPoista
  3. Ää, niin upeat, varsinkin päällyslakan kanssa!

    Mun kotitalon pihalla asuu yksi lepakko (mikä on vähän hämmentävää, koska yläasteen bilsan kirjan mukaan kaikki Suomessa tavattavat lepakkolajit elävät parvissa) ja useana kesänä sillä on ollut vauvakin :) Musta lepakot on ihania, jotenkin tosi hypnoottista katsella niiden lentämistä hämyisässä kesäillassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Captain Obvious, vaimitensenytmeni ;D. heh
      Joo on varmasti ihania. Jos sattuu tykkäämään :P.

      Poista
  4. Onpas upeat kynnet, kuitenkin hillityt eikä räikeät. :) Tykkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). Ajattelinkin, et rajut oranssimustat-tykitykset ei välttämättä ois mun juttu. Vaikka kyllä kokeilisin niitäkin mielelläni ^_^.

      Poista
  5. oi kuin hienot!! siis kerrassaan upeet :)

    VastaaPoista
  6. Upeat!! Just sopivan mystiset ja hämärät halloweeniin:) Päällyslakan kanssa ehdottomasti paremmat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Onnistuin kyllä aika kivasti omastakin mielestä :). Mun kynsiin ei ehkä istuisi kummitukset, luurangot ja kurpitsat?

      Poista
  7. Todella hienostuneet Hallowen-kynnet. Tykkään!

    Mä kohtasin pari kesää sitten ensikertaa lepakon, kun löysin sellaisen maasta postilaatikon juurelta. Se sähisi hirveästi ja mietin, et mitäköhän sille pitäisi tehdä?! Soitin paikalliselle eläinlääkäriasemalle ja he neuvoivat nostamaan sen jonnekkin puun oksalle ja seuraamaan lähteekö se lentoon siitä. Niinpä juoksin kotiin hakemaan nahkakinttaat ja palasin pelastamaan sitä rumilusta. Tietenkin sitä piti tarkastella lähemmin, kun käsiini sellaisen sain ja oli se kyllä kiehtovan pelottava otus. Nostin sen läheisen puunoksalle ja kävin katsomassa pariin otteeseen miten se jaksaa, ja reilun tunnin päästä se oli hävinnyt. En ollut edes tajunnut aijemmin, että meillä päin asustaa lepakoita, mutta tämän jälkeen olen tarkkaillut kesäiltataivasta ihan eri mielenkiinnolla :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!

      Vau, hieno tarina :). Itse oon niin perusneiti, kun olla voi :/. Hädin tuskin uskallan hämähäkin listiä ja ampiaisia juoksen pakoon pää kolmantena jalkana (uskottava esimerkki lapsilleni, ei tarttee hei pelätä ampiaisia ;D), enkä _todellakaan_ ottaisi lepakkoa käteen, vaikka olisi kolme hanskaparia ja haarniska päällä :P. Lasin läpi voisin ehkä uskaltaa metrin päähän :D.
      Ihanan rohkeasti toimit!

      Poista
  8. Nämä on niin upeet!

    Mua ei lepakot tai hämähäkit häiritse, mutta sammakot ja madot kierrän kaukaa. Meinasin kuolla eräänä kesäpäivänä astuttuani avojaloin ison sammakon päälle... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyi apua! :O Jooentykkää madoista, enkä sammakoista yhtään enempää... En oo eläessäni pystynyt laittamaan edes matoa ongenkoukkuun :D. Joo-o, oon toivoton.

      Poista
  9. Ihan superhienot! Tykkään kovasti, kun nyt on joka paikassa halloween-kynsiä :) Itsekin tuli sellaiset jo tehtyä, halloween on niin kivaa aikaa!

    VastaaPoista
  10. Nää on tosi mageet! Näyttää hyvältä sekä päällyslakalla että ilman :)

    VastaaPoista
  11. Ooooh! Ihan mahtavat Halloween-kynnet! Mulla taitaa tänä vuonna jäädä moiset tekemättä (milloin se Halloween edes on? Tänään? No idea!), mutta olen kyllä muistaakseni joskus tehnyt. Ehkä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Äh, en minäkään tiedä... Taitaa olla silloin, kun itse haluaa :P. Jenkit viettää 31.10. ja meillä _minun mielestäni_ pitäis juhlia pyhäinpäivän aattona :).

      Poista
  12. Tosi hienot lepakkokynnet! Tulee heti halloweenfiilis kun katsoo noita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, sithän ne on tehtävänsä tehneet ^_^. Kiitos!

      Poista
  13. Aivan mahtikset! Mä näin kans tänä vuonna ekaa kertaa lepakoita, Kreikassa. Parveilivat yhden taloraunion luona, ja joka ilta tuli kuljettua siitä ohitse. Jännää ääntäkin pitivät :D

    VastaaPoista
  14. Iso kiitos alekoodista! Pistimpä sitä tekosyynä käyttäen tilaukseen kolme lakkaa; DS Extravagance, Alcatraz...Rocks ja Stay The Night. :) Ensimmäinen noista on ollut himotuslistalla jo tovin jos toisenkin ja nyt sain hyvän syyn sortua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, ilo on minun puolellani :). Ihania lakkoja oot tilannut <3. Stay the Nightia mulla ei ole vielä, mut monta kertaa oo sitä kaupassa himiöinyt.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...