Sivut

maanantai 14. lokakuuta 2013

31DC13 - Day 10: Liukuväri

Niin paljon ois asiaa ja kynsiä ja kuvia ja geelejä ja ostoksia. Oottakaas vaan, kun (jos?) joskus saan tuon kaiken postauksiksi saakka, niin kylvette Sannuilussa monta päivää :P.

Päivä kymppi, liukuväriä pukkaa. Niin hempeää, että itseänikin ällötti. Outoa kerrassaan sanoa, että näinkin vaaleanpunainen juttu, ei ollu yhtään mun juttu. Ihan pakko on muuten myös pahoitella korppunäppejäni, joiden kanssa olen jo ihan pulassa. Hanskat kädessä puoliyötä ja rasvatuubit siellä ja täällä ja lopputulema on edelleen sama: mikrokuituliina pysyy kädessä, vaikken pidä kiinni. Näppärää :/. 


31dc13 gradient1

Pohjalla OPI My Very First Knockwurst (x1) ja liukuväri töpötelty edellisellä sekä OPI Sparrow Me the Drama -lakalla. Käytin kostutettua meikkisientä ja liu'usta tuli ihan jees. Päälle lakkasin vielä NfuOh #39 lastulakalla, koska tuo ressukka on niin vähällä käytöllä. Oikeuksiinhan se ei missään nimessä päässyt nin vaalean lakan päällä, mutta tulipahan käytettyä. En kyllä edelleenkään tiedä, onko 39 hot vai not. Lastut on muuten jees, mut en tykkää noista kuoppaisen näköisistä (ks. keskisormen kynsi).


Edelliskertaiset liukuväripäivän kynnet ovat olleet ilmestymisestään saakka koko ajan kärkipäässä (tänään sijalla 2.) luetuimpien postausteni listalla. Niihin on myös linkitetty monista blogeista, kiitos vaan :). Postauksen kyseessä olevasta ekasta Ombre-manikyyristäni voit kurkata täältä ja kuva tulee tässä:Hirveen kivat, vaikka itse leuhkinkin. Rökäletappio tämänvuotisille.

8 kommenttia:

 1. Tällä kertaa kyllä edelliset ovat hienommat. Ei ole tuollainen barbiepinkki ehkä sun juttu kuitenkaan, ainakaan noin suuressa mittakaavassa?

  VastaaPoista
 2. Nyt täytyy kyllä sanoa, että tykkäsin myös noista vanhemmista enemmän. Ehkä se on tuo lastulakka joka tuossa (ainakin minua) vähän tökkii..? Tai siis juurikin tuo kuoppaefekti, minkä mainitsit. Omilla kynsillä (meinasin jostain syystä kirjoittaa känsillä :D) se häiritsee suunnattomasti, jos erehtyy laittamaan lakkauksen päälle jotakin tuollaista topperia, joka aiheuttaa kuoppaefektin. Liuku on kyllä nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tökkii juu, ei sovi tuohon päälle sitten yhtään. Ja itse asissa liukuvärin lakatkin on valittu päin hittoa :D.

   Poista
 3. Minä liputan tuoreiden kynsien puolesta! :D

  Vaikka ei noissa viime vuotisissakaan mitään vikaa ole, kauniit ja toimiva idea lakata liuku per sormi. Jotenkin muhun taas uppoo hiukan tuollainen girly girl lakka ja liuku on todella nätisti onnistunut.

  VastaaPoista
 4. Tuo mikrokuituliinavertaus on NIIN HYVÄ! Ah mikä yhteenkuuluvuuden tunne, mulla on nimittäin ihan sama ongelma. Mikään rasvamäärä ei riitä ja sormien kuivuuden lisäksi kynnet liuskottuvat niin järjettömästi että melkein itkettää.
  Tämän vuoden liuku on onnistunut ja tykkään väreistäkin :) Glittereiden/lastulakkojen kuoppaefektit on kyllä ikäviä, samasta syystä myin mm. Chinan Snow Globen pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, et joku sielu taatusti samaistuu tähän ;). Mikrokuituliinojen ohella hyviä kuivan ihon testereitä on myös satiinilakanat. Kun pussilakanat raahautuu aamulla kantapäiden jatkona, on hyvä harkita raspin käyttöä :P. Voin kertoa, että meillä _ei ole_ satiinilakanoita. Enää.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...