Sivut

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

31DC13 - Day 12: Raitojaviivoja

Vaakaraidat ois ollut niin rok, mut kun mulla ei oo leimauslaattaa, josta olisin kuvion saanut, eikä hermo/aika/jaksu riittänyt kymmenen sormen teippaamiseen, päädyin tekemään summamutikkaraitoja. Keräsin pöydällä nököttävään lakkapurkkiin laatikosta kaikki lakat, joilla en oo koskaan syystä tai toisesta lakannut ja pöyristyin nähdessäni täyden purkin. Mulla ei pitänyt siis olla kuin pari testaamatonta! Tunnustan siis, että tuli kiire saada lakat pois purkista ja siitä tämäkin lakkaus, jossa ei allekirjoittaneen mielestä ole taaskaan päätä, eikä häntää (tai no jonkun häntiä noissa taitaa kyllä olla useitakin :P).


ciate paint pots plasticfantastic 0161

Koska en saanut käsiini Zoyan Godivaa messuilta (hylly tyhjänä), käytin oikeuden ostaa masennuskorvikkeen koti-Kicksistä: Kicks Sugar Lacquer sävyssä Sugar Cane. Uskoisinpa vielä, että tää on sävynä mulle parempi, joskin vähemmän kimaltavampi.


Kicks Sugar Lacquer1
Pullon korkki on ihanan ylellinen tuplakorkki, niin kuin Chanel, Dior ja Butter London -lakoissa.
Kicks Sugar Lacquer2

Tumma, vähän likaisensävyinen, pinkki lakka on ensimmäinen Ciaté Paint Pots -lakkani. Sen sävy on Plastic Fantastic. Tämän ostin myös messuilta ihan kokeilumielessä. Hämmennyin kovasti siitä, miten nopeasti tämä kului geelikynsien kärjistä pois ja töissä sain valkoisiin papereihin aikaan punaisia viivoja, joista pystyi kätevästi seuraamaan, mihin kaikkialle oon koskenut :D.


ciate paint pots plasticfantastic 0162

Ciaté-lakat ovat 5 free -lakkoja, eli näissä ei ole formaldehydin, DBP:n ja tolueenin lisäksi myöskään Kamferia eikä formaldehydi-hartsia, jolle herkimmät formaldehydiallergikot saattavat myös reagoida. Esim OPI-lakoissa tuota hartsia on. Ciatén pullo on myös söpöydessä vertaansa vailla tuon rusetin takia :).

Ja nuo raidat. Tai pikemminkin viivat. No ne nyt taas vaan on. Jonkun häntiä.

Vuoden 2011 version näette tässä: Burberry-kynnet.

31dc11 stripes
31 Day Challenge 2011 Day 12: Stripes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...