Sivut

torstai 17. lokakuuta 2013

Erilainen I Love Me -messupostaus (+OPI-vauvan voittaja)

Messukeskuksen narikan luona klo 13.30 aikaan lauantaina, minulle täysin tuntematon nuori nainen koputti olkapäähäni. Käännyin katsomaan ja nainen hymyili minulle iloisena. "Hei anteeksi, sulla on tosi upean väriset hiukset." Hymyilin aurinkoisesti takaisin ja vastasin ehkä vähän hämmentyneenäkin" Oi kiitos!" Nainen poistui hyväntulisena ja minä jäin hymy huulillani seisomaan paikalleni ja katselin hänen jälkeensä. Perikarjalaiseen tapaanhan olisi kuulunut vastata vaikkapa: "Elä viiti, nää on iha likasetkin" tai "Joopajoo, kauhee juurikasvu". Kas kun kohteliaisuuksia ei osata ottaa vastaan. Vaan minäpä osasin (kun ei ollut edes likainen tukka ja just värjättykin!) ja nautin :). 

hair on fire1

Juttelin matkassa olleen siskoni kanssa asiasta ja tulimme siihen tulokseen, että tuikituntemattomienkin ihmisten päivää on ihana piristää tällaisilla pienillä kehaisuilla, koska niillä todella saattaa olla arvokaskin vaikutus. Minun loppupäiväni oli sinetöity mahtavaksi tuon tukkakehun jälkeen. Kiitos Sinulle, jos ikinä satut lukemaan tätä kirjoitusta.

Tämä tapaus oli siis ehdottomasti I Love Me -messujen parasta antia minulle. Lähti sieltä muutama lakkakin mukaan sekä pensseliä ja pilkkutikkua ja luonnonkosmetiikkaa, eikä messuissa siis valittamista ollut (tai en ainakaan valita tässä :P). :)

Iltapäivän pikainen pyörähdys Stockmannilla oli antoisa, kun jo aamusta Hullujen Päivien verkosta kärkkymäni neuletakki löytyikin kaupan rekistä. Nyt mulla on musta Cozy ja pinkille, tukanväriini sopimattomalle, pitää etsiä uusi koti :).

Tähän loppuun vielä kerron, että valitsin OPI-minilakan saajaksi nimimerkin mevid. Kauhean vaikea oli valita ja meinasin jo hannata ja arpoa.  Mevid kertoi kaipaavansa I'm Not a Waitress -lakkaa siskonsa häihin ja koska häät on ihaninta, matkatkoon lakka mevidin kynsille :). 

Laitan sulle sähköpostia vielä tänään, vastaathan kolmen päivän kuluessa. Pikku-OPIn lahjoitti Kauneudenkauppa.fi (postaus täällä).


opi i'm not really a waitress arv1
OPI-vauva pääsee uuteen kotiin ^_^.


Ja ihanihan lopuksi: haastan teistä jokaisen antamaan positiivista palautetta jollekin kanssakulkijalle ainakin kerran päivässä. Blogikommentointia ei lasketa ;). Kerro kommenttiboksissa, ketä kehuit tänään :).
10 kommenttia:

 1. Töissä kehuin asiakkaan kynsiä :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana naikkonen ollut! :D Mun tekis aina kans kehuu kaikkia tuntemattomia jos nään jotain kivaa niillä, mut aattelen niiden pitävän mun ihan friikkinä.. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpönhöps, kehu vaan ^_^. Minäkin aion!

   Poista
 3. Kehut ovat kyllä aina mukavia! :) Ja kuvista päätellen sun tukka on kyllä just sen värinen että saattaisin itsekin sitä äityä kehumaan jos näkisin. :)) Pitäisi itsekin harrastaa tuntemattomien (ja tietysti tuttujenkin) kehumista enemmän!

  Harmi, ettei törmätty messuilla! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu, kiitti <3. Aletaan kehua ;).
   Sanos muuta! Sitä Joensuun reissua odotellessa :P.

   Poista
 4. Ai ku ihana aloitus messupäivälle:o) Mä saan myös silloin tällöin ihasteluja ventovierailta hiusteni väristä ja se tuntuu kyllä kivalta. Itse kehun milloin kenenkin kynsiä, vaatteita, hiuksia ym. Se johtuu enempikin varmaan siitä, että ajattelen ääneen :oD Tänään kehuin asiakkaan kampausta, kun huomasin, että hän oli leikkauttanut hiuksensa siitä kun edellisen kerran törmäsin häneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli itse asiassa lopetus messupäivälle ^_^.

   Poista
 5. Kiitoksia paljon! Oon niin ilonen tästä, aivan mahtavaa :)
  Vastasin sun sähköpostiin, toivottavasti se tuli perille, kun sähköposti on tosiaan välillä vähän takunnut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perille tuli, postia tulee ensi viikolla :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...