Sivut

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Mikä ihmeen OPI? + mini giveaway

Useamman kerran olen havahtunut miettimästä, mistä ihmeestä lyhenne OPI tulee. Useimmiten oon ollut saunassa (kaiketi ainoa paikka, jossa mulla on aikaa ajatella?), joten netti ei ole ollut saatavilla ja sittemmin asia on taas unohtunut.

Tällä kertaa muistin asian vielä suihkun jälkeenkin (huuhtelin hoitoaineita tukasta ja hoin ääneen "opiopiopiopi" :D) ja aloitin jälleen googlettelun. Ajatelkaa, mitä me ollaankaan tehty ennen internettiä! Mentiin huomenna kirjastoon etsimään (vähintään vuoden vanhaa) tietoa :D.

Tässä teille pähkinänkuoressa OPI Products Inc.


Kiss Me on My Tulips sekä Dim Sum Plum

OPI perustettiin vuonna 1981, samana vuonna kuin eräs Sannu syntyi. Nuoria ja nättejä ollaan edelleen molemmat, minä ja OPI ;). OPI-tuotteita valmistetaan North Hollywoodissa, Kaliforniassa ja OPI-lyhenne tuli alunperin sanoista Odontorium Products Inc. 

Omistaja George Schaeffer sai kumppanikseen Suzi Weiss-Fischmannin, jonka etunimen OPI-fanit tunnistavat monesta lakkasävyn nimestä. Oma suosikkini on Pedal Faster Suzi!
Suzi toimii yrityksen varatoimitusjohtajana sekä taiteellisena johtajana. OPI valmisti aluksi vain tekohampaita (..niin nuoria ja nättejä ;D), mutta laajensi alueensa pian rakennekynsiin, koska kynsiteknikot käyttivät samaa akryyliä kynsien rakentamiseen. Golden opportunity, kuten sanottu. 


The Impossible

Tekohampaiden valmistaminen ja myynti lakkautettiin pian kokonaan akryylikynsivalmisteiden tieltä ja vuonna 1989 OPI laajensi kynsilakkojen valmistamiseen. Samalla yrityksen nimi muutettiin ja syntyi OPI Products Inc.

Vuonna 2007 OPI muokkasi kynsilakojen ainesosia turvallisemmaksi ja lakoista poistuivat formaldehydi, DPB sekä tolueeni.


Crown Me Already! sekä Pirouette My Whistle

OPI on tunnettu elokuvien ja huippuartistien nimiä kantavista lakkakokoelmista, mutta erityistä on yrityksen harjoittama hyväntekeväisyys, mm. rintasyöpätietoisuutta lisäävä lakkakokoelma Pink of Hearts. Uusimpia lanseerauksia brändin vahvistamisessa ja tuotevalikoiman laajentamisessa ovat yhteistyö My Case Couturen kanssa,  josta syntyi upeat OPI iPhone-suojakuoret, sekä joulumarkkinoille tähtäävä yhteistyö Electroluxin kanssa, jonka lopputuotteena ovat kynsilakkasävyihin mätsäävät ErgoRapido-pölynimurit. Mahtavia ajatuksia vahvistaa brändiä, sanoisin. Tässä yksi syy, miksi OPI on mielestäni edelläkävijä.


Kerroin taannoisessa postauksessani, että sain omat OPI-kännykkäkuoreni Kauneudenkaupasta. Kuorien mukana tuli myös minipullo OPI I'm Not Really a Waitress -lakkaa, jonka haluaisin nyt antaa teistä jollekin. Pullo on miniversio, eli siis 3,75 ml-kokoinen ja aika pikkuriikkinen, mutta antaa varmasti osviittaa siitä miten ihania OPI-lakat ovatkaan käytössä :).



Jos siis haluat tuon söpön minin itsellesi, jätä tähän postaukseen kommentti, miksi haluaisit pullon omaksesi. Lisää myös meiliosoitteesi, niin saan sinuun yhteyden, jos voitat. En arvo pulloa, vaan valikoin mieluisimman kommentin :). Lähetän pullon vain Suomeen. Osallistumisaikaa ensi sunnuntaihin 13.10. klo 23.59 saakka.




Lähteet:
http://www.opi.com
http://en.wikipedia.org/wiki/OPI_Products
http://www.kauneudenkauppa.fi/epages/kauneuden.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20130604-11092-223142-1/Categories/Tuotemerkit/OPI



28 kommenttia:

  1. Väri on ihan mun punainen ja voisin vaikka vannoa että kuulen sen kutsuvan mua =) meiliosoite on teenytinydragon75@yahoo.fi

    VastaaPoista
  2. Väri on superkaunis ja minulla ei vielä ole sen tyylistäkään! Minulla ei ole myöskään yhtäkään mini-OPIa ja nyt olisi loistava tilaisuus saada sellainen. Lähden sunnuntaina raisioon ja en vo siis mennä ratsastamaan, joten tarvitsen jotain ihanaa infoa lievittämään tuskaani ;) myös kaksi aikuista OPIani tarvitsevat vauvansa! dreamnailsone@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Väri on mitä kaunein, semmoinen joka miun kokoelmasta ehdottomasti puuttuu. Tuskailen tässä kun varaa ei olisi edes aivastaa mutta pohdin silti tämän ja muutamaan muun OPI:n lakkavauvan hankkimista uuteen hellään ja rakastavaan kotiin.
    Kertakaikkiaan ihana lakka, arvonta ja tietysti lakan arpova blogi! <3 (haha, meinasin kirjoittaa poni)
    analogtrashblogi@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Väri on kovin nätti ja pitkän "en-pidä-punaisista-katkarapu-efekti-käsissä"-kauden jälkeen olen alkanut lämmitä punaiselle, eiköhän juurikin mini-OPI olisi oikea tapa tehdä lähempää tuttavuutta punaisen kanssa.

    blogofnails@hotmail.fi

    VastaaPoista
  5. Mulla ei ole vielä yhtäkään OPI lakkaa, mulla ei ole mitään kunnon punasta ja väri on tosi kaunis. Olen myös aina halunnut OPIn lakkoja, mutta en ole saanut vielä yhtään ja toi voisi olla sopiva alotuslakka.
    nannajustiina@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kiitos näistä tiedoista! OPI on lempimerkkini, niin oli mukava saada lisätietoa :) En osallistu arvontaan, sillä omistan jo tuon lakan, halusin vain kiittää tästä postauksesta ^__^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mielenkiintoista oli minustakin :). Tekohammasfirma khihhih :P

      Poista
  7. Oi vitsi tää oli kyllä tosi hauska postaus, itsekkin miettinyt tota että mistä tuo OPI oikein tulee. Nyt tiedän. Ja tosi hauska historia myös merkillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja nykyään se ei sitten kai tule yhtään mistään, hmm. :). Tai tulee, muttei tule. Tuskin George enää haluaa OPIa kutsuttavan tekohammasfrmaksi :D.

      Poista
  8. Haluiaisin tuon mini opin itselleni, koska se on niin hyvän värinen ja niiin pieni ♥ tuollainen vauva opi :D

    Fanny-91@windowslive.com

    VastaaPoista
  9. Vähän tuli puskista toi tekohampaiden valmistus :D Mun tartteis voittaa toi minilakka ihan vaan siks kun mä haluun sen niin kovasti. Mulla on ennestään pari mini-opia, joista toisen koostumukseen ja lakattavuuteen olin tyytyväinen ja toiseen äärimmäisen pettynyt. Kolmas kerta toden sanoo?

    VastaaPoista
  10. Jaaa tosiaan ihan tarkoituksella en laittanu tohon edelliseen kommentiin mun sähköpostiosoitetta, että pääsisin spämmäämään :D Eli ooonavv@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Olisihan tuolle söpölle pikku lakalle ihana antaa uusi rakastava koti.Muutaman opin omistan mutten tuota kyseistä lakkaa.
    eekku80@netti.fi

    VastaaPoista
  12. Tämä OPI varmasti rakastuisi mun toiseen punaiseen OPIini, ne mätsäisivät niiiiin täydellisesti ! Ja koska se on OPI, ja se on punainen, haluan sen. :D

    coammber@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Ihanan värinen lakka olisi kiva syksyinen piristys ja samalla pääsisi myös tutustumaan O.P.I:n lakkoihin :)

    syrrahh@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Ensinnäkin kiva tietoisku OPI:sta, kiitos tästä! Haluaisin kynsilakan, koska en ole päässyt vielä tähänkään päivään mennessä edes kokeilemaan OPI:n lakkoja. Tässä olisi oiva tilaisuus päästä testaamaan, että miksi kaikki niin tykkäävät OPI:n lakoista. En ole uskaltanut opiskelijana omia vähäisiä ropojani laittaa testausmielessä näihin lakkoihin, jos ne eivät olekaan niin hyviä kuin sanotaan. Olen aina ajatellut, että ostan ennemmin monta halppislakkaa, kuin yhden laadukkaamman... nyt olisi hyvä tilaisuus päästä testaamaan, ovatko nämä todella sen rahan arvoisia ja haluanko panostaa lakkoihin jatkossa enemmän, koska paremmasta en tällä hetkellä tiedä. :)

    t. ellu_1990(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Voi miten kiva postaus!:) haluaisin lakan koska kynsien laitto on kiva pikku harrastus kaiken muun lomassa ja en omista useaa OPI kynsilakkaa aika kalliin hinta tasonsa takia niin olisi kiva kokeilla jotakin laatumerkkiä! Vielä kaiken lisäksi sen väri on noin kaunis punainen!<3

    enni_1998@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Voi kuinka olet jaksanut tonkia nettiä! Ei oo tullu itselle mieleen että vois lueskella infoa näistä valmistajista. Aika mielenkiintoista että tekohammasfirmasta tuli lopulta yksi johtavista kynsibisneksen nimistä. Kaipa mäkin tässä samalla osallistun arvontaasi. Yleisesti ottaen punainen sopii täydellisesti mun ihonväriini. Ja ainahan on kiva saada ilmaista tavaraa :-D
    pinjeta@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Kaisa tarvitsee itselleen naisellisen punaisen lakan, koska sellaista ei ole vielä kokoelmaan eksynyt.
    Auta Kaisaa, kiitos! <3

    kaisan.postit@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Täällä myös yksi lakan haluaja! En omista yhtäkään OPI-lakkaa, sillä ihana opiskelijabudjetti ei ymmärrä hyvän päälle! Voisinkin aloittaa OPI-lakkoihin tutustumisen sopeuttamalla minilakan kynsilakkakokoelmaani ;D t. heidi.har@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Voi ihanuus! Tuo lakka on se jota olen himoinnut kauan aina käynyt kaupassa sitä katselemassa ja ihailemassa. Väri on mitä kaunein. En omista yhtään OPI:n lakkaa koska hinta on korkea. Haluaisin testata millaisia nuo OPI:t ovat, ovatko ne sellaisia miksi kaikki niitä kehuvat vai jotain aivan muuta. No koitetaan jos onni suosisi:) s-posti: neeariikka@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Miksi haluaisin tuon lakan... noh,mistä aloitetaan.

    Tästä se lähtee eli:

    A) se on PUNAINEN <3

    B) O.P.I:n Suomi-hinta on korkea mielestäni,tästä syystä en montaa O.P.I lakkaa omista

    C) kynsilakkojen ehdotonta aatelia ehdottomasti niin laadultaan,levittyvyydeltään yms.

    D) KIITOS tietoiskusta,jälleen olen hiukan viisaampi (toivottavasti) ;)

    -Maarit-

    email: maaritinsydan@gmail.com

    PS. Miksi noita suojakuoria ei tehdä Lumia puhelimille,oi miksi :(

    VastaaPoista
  21. Mulla myös on monta syytä miksi haluaisin tuon ihanan pienen lakkapullon! Tärkeimpänä että mun siskon häät on marraskuussa, ja tuo kynsilakka sopisi mekkooni aivan täydellisesti!! Voi en malta odottaa niitä :') <3 Minulla ei ole yhtäkään OPI-lakkaa, olisi aivan mahtavaa päästä testaamaan, kun noista lakoista en ole kuullut muutakun hyvää! :) Näiden lisäksi punainen on lempivärini ja myös ensimmäinen kynsilakkani oli punainen :)
    Ps. Sulla on tosi ihana blogi ja kattelen tätä aina kun itekkin harrastan kynsien lakkailua. :) Hyvää syksyä!

    VastaaPoista
  22. Kyseinen lakka on siis sama, kuin noilla sun kynsillä?? :O Toi väri on aivan mimeletön, kynsillä vielä ihanampi kuin purkissa. Ja noi sun kynnet *_* Jos ei arpaonni osu, niin täytyy kokeilla jollain muulla lakalla. Tai käydä ostamassa oma purkki... ;D

    VastaaPoista
  23. Innostuksissani mä unohdin sähköpostin! :D eli
    helmivarppee@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Näin ensimmäisen kerran tuollaisen mini-opin Oulun Edenin matkamuistokaupassa pari viikkoa sitten ja se oli söpö! Livenä paljon pienempi kuin uskoinkaan, kuin pikkusisko isolle opille.. Punainen on upea talviväri, joten tuollaisen omistaisin enemmän kuin mielelläni.

    hmm2403 @ gmail.com

    VastaaPoista
  25. Sille on montakin hyvää syytä, miksi juuri mie voisin kotiuttaa tuon Mini OPI:n. Ensinnäkin kohtahan on jo joulu, mielestäni se paras aika vuodesta. I'm Not Really a Waitress on ihan selvästi täydellinen lakka jouluksi, sävyltään sopisi hyvin jo olemassa oleviin jouluisiin korvakoruihinikin :) Toisekseen tällä köyhällä opiskelijalla ei ole varaa OPI:n lakkoja ostaa, vaikka niitä säännöllisesti kaupoissa käynkin ihastelemassa. Oikeastaan tällä hetkellä taloudellinen tilanne on se, että ei olisi vara ostaa yhtään uutta kynsilakkaa ja siksi voisin itkeä verta. Itseasiassa en edes omista yhtään OPI:n lakkaa ennestään ja olisi mukava välillä päästä kokeilemaan muitakin merkkejä kuin vaikka Malavaa, Dependiä tai jotain kaupan alelaarista kalastettuja mahdollisimman halpoja lakkoja. Lisäksi olen sitä mieltä, että jokaiselta kunnon kynsiharrastajalta tulisi löytyä kokoelmistaan vähintään yksi OPI. Mini OPI:lla olisi hyvä aloittaa kyseisen merkkiperheen kartoittaminen ennen kuin on varaa ostaa normaalikokoisia lakkoja.

    operaatiokauniitkynnet@hotmail.com

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...