Sivut

maanantai 7. lokakuuta 2013

31DC13 - Day 9: sateenkaarikynnet

Matka jatkuu :). Pahoin panikoimani sateenkaarikynnet, joista tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan hirmuisen kivat! Olin ihan varma, ettei sateenkaaren väreillä voi lakata kynsiä, jotka olisi kutakuinkin minun pirtaani käyvät ja työuskottavat. Mutta kas. Voipas.


Idea lakkaukseen on otettu The Nailasaurus -blogin ohjepostauksesta, joskin käänsin raidat kynnen tyvestä kärkeen ja lakkasin kynnelle yhden viivan per väri aina kerrallaan. En osannut arvioida, millaisen tilan sateenkaaren värit vie.

Ohuiden (sanotaanko tuo noin?) raitojen tekeminen olikin yllättävän vaikeaa, mutta ihan ok selvisin, jos ei noita vapisevia viivoja lasketa ;). Pensselinä mulla oli ihana Mereneidin Finesse, jonka ostin juuri tällaista pientä pipertämistä varten. On ollut toimiva ja jo monissa kynsissä käytetty. Kynnen pinnalla siis geeli sekä raitojen päällä päällyslakka.



Lakat vasemmalta oikealle:

  1. Color Club Ms. Socialite
  2. Essie Avenue Maintain
  3. IsaDora Marzipan
  4. SpaRitual Mellow
  5. China Glaze Peachy Keen
  6. Kicks Make Up Cha Cha Red
Edelliset sateenkaarikynnet oli ne järkyttävä fiasko. Noh, ainakin mun mielestä. Tässä näette minikuvan niissä "paremmista" ja sen toisen voitte käydä kurkkaamassa täältä.

31 Day Challenge 2011 Day 9, Rainbow nails



15 kommenttia:

  1. Oi, tosi sievät! Mitähän minä oisin tehnyt tämän päivän kynsiksi, jos osallistuisin haasteeseen - eihän mulla ole keltaista eikä oranssi ollenkaan? No, turha pohtia moista kun en ole uskaltanut osallistua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaivaisit esiin akryylimaalit! :)

      Tässä ja nyt, todistajien läsnäollessa, haastan sinut, Papu, osallistumaan 31 päivän lakkaushaasteeseen. Uskallatko ottaa haasteen vastaan?

      Poista
    2. Jaa-a :D Mun ois pakko osa päivistä soveltaa, koska siellä on sellaisia värejä joita en omista, enkä kyllä taatusti osta oranssia tai keltaista lakkaa vain tämän takia. Mutta harkitsen. Pureskelen alahuultani ja kylmä hiki otsalla tutkin haastetta ja harkitsen :D

      Poista
    3. Lainaat vaikka Emmalta (koska sillä on ainakin!) keltaisen ja oranssin ja lakkaat vain toisen käden neljä kynttä kuvaa varten? Porsaanreikiä haha. Ota vaan haaste, ois ihan mahtavaa :).

      Poista
  2. Ooh! Kykenen vain tuijottamaan ihastuneena <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Tulihan noista ihan tuijoteltavat :D.

      Poista
  3. Nätit! =)

    (ja nyt soi päässä Somewhereeeeeeee ooooveeeer the rainboooooooooow... )

    VastaaPoista
  4. Ihanat!<3 Vähän luo paineita omalle sateenkaari-päivälle haasteessa.. Mun sateenkaarista tulee melko varmat failit:D

    VastaaPoista
  5. Oooh ♥ ne on todella upeat!

    VastaaPoista
  6. Tosi hyvin onnistuneet. Olen itse yrittänyt kerran tehdä sateenkaaria ja kesken jäi, tuli niin kammottavan näköiset. Pitänee kokeilla tuolla tyylillä, että jättää raitojen väliin vähän ilmaa - minä kun tungin ne ihan kiinni toisiinsa......

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...