Sivut

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

31DC13 - Day 8: Metallihohtoa

Mustaa, sinistä ja viihdyin. Erikoista, mutta totta. Se on jännä ilmiö tuo oma lakkamaku, kun voi seurata sen muuttumista ja erityisesti kasvamista. Samaa kasvamista huomaan myös tapahtuneen lakkojen laadun tarkkailemisessa.

Ei aikaakaan, kun vielä sanoin, että kelpuutan lähes minkä laatuisen lakan tahansa, koska en osaa ajatella ns. syitä ja seurauksia. Jos vauva itkee yöllä ja huomenna huomaan, että kas onkin hammas puhjennut, en muista yhdistää sitä edellisöiseen itkuun. Vauvat kun nyt silloin tällöin itkee. Jos ymmärrätte pointtini :P. Lakka kuin lakka, mukamas.

Haasteen 8. päivä tuo tullessaan metallihohtoa:


Naku puolikuumanikyyri, eli puolikuu on siis paljas, vailla värilakkaa. Loppuosa kynnestä on lakattu Essie Licoricella, joka kertakaikkiaan on paras musta.  Kaverina mulla on tällä hetkellä sille China Glaze Liquid Leather sekä OPI Black Onyx. Essie pesee nämä pigmenttisyydellään 6-0: sitä riittää todellakin vain yksi kerros! Licorice on muuten todella hyvä myös leimauskäytössä ja se on helppo putsata sormilta ja kynsinauhoilta (ainakin jos verrokkina on Konadin musta..*hrrrrr*).


Leimat on Lealac B -laatasta ja lakkoina käytin Color Club Hot Like Lava sekä Depend 247. Sudin molempia lakkoja vierekkäin laatalle ja hämmensin pilkkutikulla rajaa ihan reippaalla kädellä. Sillä konstilla toivoin saavani vähän liukuväriefektiä tuohon leimaan. Näin lähikuvasta katsottuna tuo näyttääkin ihan kivan epämääräiseltä tuo raja, mutta luonnossa liukuvärimäisyys ei erottunut noin selvästi. Tällä kertaa voi siis sanoa, että kynnet oli kaukaa kamalammat ;D. Nooh, kamalat nää ei ollut mun silmään ollenkaan, vaan melkolailla onnistuneet. Jaksoin katsella näitä neljä päivää!


Parin vuoden takaa löytyy kulttilakka China Glaze Millennium. Taitaa olla ainakin Hard to Find (htf) -sarjaa jo tätä nykyä. EBayssa näyttää olevan tarjolla reilun 40 € hintaan, jos joku haluaa itselleen ;P.

31 Day Challenge 2011 Day 8, Metallic Nails

Näillä jatketaan. Seuraavaksi vuorossa sateenkaarikynnet, joka oli edelliskerralla fiasko. Voin nyt jo paljastaa, että tällä kertaa onnistuin paremmin, vaikka jännitti pirusti ;).



21 kommenttia:

  1. Vautsi, nää on upeet! Vielä kun joskus oppis leimaamaan itsekin... Tai ees yrittäis opetella.. :D Ollaan näköjään samassa tahdissa haasteen kanssa nyt postauksissa, kumpikohan kerkiää seuraavat kynnet julkasemaan ensin? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Opettele ihmeessä, ei oo vaikeeta :). Paitsi jos on tarkka siitä, et kuva pitää nousta leimasimeen ihan tismalleen kokonaisena ilman pienintäkään ilmakuplaa tai muuta virhettä, niin sit voi olla hankalaa :P.

      Huomasinkin just, että kolmen minuutin välein julkaistiin :D.

      Poista
  2. Todella upeat kynnet! Ja uuh mitkä värit! :P

    VastaaPoista
  3. Tyylikkäät ja taidokkaat, en edes yritä kotona:)

    VastaaPoista
  4. On kyllä minunkin makuuni, tosi loistokkaat ja jotenkin kohtalokkaat kynnet =)
    Joutuu varmaan hommaan sen Essien mustan, mulla on Nfu:n musta lakka ja se alkaa oleen jo melkoista kuraa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).
      Se on kyllä tosiaan ihan huippuluokan lakka ja monet muutkin on sitä kehuneet (mm. Papu, joka on tunnetusti tarkka lakkojen laadun suhteen :)).

      Poista
  5. Niin upeat! Tykkään todella paljon näistä! (:

    VastaaPoista
  6. Mä oon kyllä niin sun fani <3

    VastaaPoista
  7. Nää on ihan mielettömän ihanat! <3 Mä oon huomannut omankin lakkamaun kehittyvän jo niin paljon, että en enää osta markettilakkoja vaan säästän parempiin mielummin. Olen myös huomannut kokoelmani vajavaisuuden cremelakkojen osalta. Onneksi on paljon lakkoja joita "tarvitsee" ostaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas cremejä piisaa ja muut on kadonneet. Pakko korjata tilannetta. ;)
      Kiitos!

      Poista
  8. Oooh! Nämä on kyllä jotenkin tosi.. fancyt! :)

    VastaaPoista
  9. Voi vittiläinen että oon kyllä kade nuista sun kynsien ihanasta muodosta!! Oon itekin mittinyt manteleita mutta pelkään että toteutus kusaisee... :D

    VastaaPoista
  10. On kyllä tosi kauniit leimaukset ja ihana kynsien muoto. :)

    VastaaPoista
  11. Aivan mielettömät! Oot kyllä hurjan taitava!

    Mulla jäänyt lakkailut moneksi viikoksi, kun jouduin lyhentämään kaikki kynnet :( En tiedä mitä tapahtui, mutta kynnet alkoivat yhtäkkiä liuskoittua ja hajota pienimmästäkin kolhusta. Nyt on sitten kasvatus menossa.....

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...