Sivut

perjantai 18. lokakuuta 2013

31DC13 - Day 11: Pilkkuja

Sannu taas oikoo omia teitään. Polka dot -kuosiksi väittäisin yksiväristä pohjaa, jossa on symmetrisesti samansuuruisia palloja. Pallukoita kun oon tehnyt aiemminkin, päätin tehdä tällä kertaa helminauhoja. Pilkkuja kun pilkkuja.


31dc13 polkadot2

OPI Don't Pretzel My Buttons pääsi kakkoskierrokselle testiin ensimmäisen hämmennyksen jälkeen. Tällä kertaa fiilis meikkivoiteen levittämisestä kynsille oli tiessään, luojan kiitos. Edelleen tosin pähkään tuon sävyn kanssa, onko se kuitenkin liikaa kylmään taittava minun iholleni. Lakkaa kynsillä kaksi kerrosta.

Pilkut tein pilkkutikulla ja lakkoina käytin kolmea OPI Suede-lakkaa:
You Don't Know Jacques! Suede, Lincoln Park After Dark Suede sekä We'll Always Have Paris Suede. Suedet ovat siis lakkoja, jotka kuivuessaan jättävät mokkanahkamaisen mattapinnan.

Pienimmistä pilkuista tuli muotopuolia, koska pari kertaa maahan kärki edellä pudonnut, pikkupäinen pilkkutikku luovutti ja pudotti kärkipallon heti alkutekijöissä. Gnnhh. Johan selvisi, miksi piti messuilta saada uusi tikku.


OPI suede

Nämäkään kynnet ei saaneet hurraa-huutoja lakkaajaltaan, jota ei näköjään tällä erää miellytä mikään. Ihan jees joo, mut taas puuttuu se jokin. Se tuijotus-tekijä.

31dc13 polkadot1

Kahden vuoden takaa kaivoin tällaiset söpöset:

31 Day Challenge 2011 Day 11, Polka Dots

Näitä vanhempia tekeleitä katsellessa tulee väkisin sellainen olo, et oonkohan minä vähän taantunut näissä hommissa vai väkerrysinto vain lopahtanut? Ei oikein odotusten ylittäminen nyt onnistu :P.

27 kommenttia:

  1. Mun mielesta naa on niin somat! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan naiselliset ja tyylikkäät ♥

    VastaaPoista
  3. Minusta nämä uudemmatkin on super söpöt! Yksinkertaiset mutta nätit. :) Ihan polka dotseista nuo ei ehkä kyllä mene, mutta pilkkuja kummiskin! :) Vähän oon kateellinen noille sun pilkuille kyllä, mun omista tulee aina enemmän tai vähemmän muotopuolia.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ei polka dotseista mene, mut katotaan läpi sormien. Eiks niin, et hyväksytään kuitenkin? ;)
      Noille ruskeille ressukoille ei kannata kateellinen olla :D. Risan tikun päästä peräisin reppanat.

      Poista
  4. Pakko sanoa että nämä uudemmat ovat ihanat <3. Olen fanisi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä noi edelliset on tosiaan vähän turhan lapsekkaat ja toteutus köpö. Onnistuisin nyt taatusti paremmin ;D. Mut muistan, kun ihmettelin noita kynsiä pari vuotta sitten. Neljään kynteen piirsin nuo rusetitkin, kun siis peukuissakin oli. Ja olin niiiiiin ylpeä tekeleistäni :).

      Ja kiitos, sinä ihana fani <3

      Poista
  5. Täältä taas peukkua näille uusille! Todella kauniit ja symmetriset - erikokoiset pallerot eivät haittaa mitään :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat helminauhat, tosi kiva idea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Konad-laatasta se ajatus sitten lähti :P.

      Poista
    2. Mä katoin ensin juuri sitä että oho, ompas onnistuneet ja vielä monivärisetkin leimat... samaa Konadin laattaa vissiin mietin :D Pieniä pilkkuja on kyllä tosi vaikea saada siististi (ihan niinkuin ne isommat olis paljon helpompia, hah)

      Poista
    3. Ja erityisesti vaikeaa sillä päättömällä pilkkutikulla :D.

      Poista
  7. Mä tykkään kyllä hirmu paljon näistä uusista kynsistäsi! Luulin aluksi, että oot leimannut noi helminauhat, mutta eihän se ollut niin. Värit on kauniit ja musta oot onnistunut tosi hyvin tekeen noita pilkkuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana :). Konad-laatassa tosiaan on tuollainen helmikuvio ja se onkin muuten yks lemppari kuvioistani. Ekaa kertaa pilkuttelin helminauhat ihan itse :)

      Poista
  8. Oh, vähän oon nyt kyllä kateellinen sun suede-kokoelmalle! :D Oon tota parisia itse yrittänyt metsästää mut kun ei tärppää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää kolme mulla vaan sit onkin, mut en kyllä luovu. Valitettavasti :P. On ne ihania :)

      Poista
  9. Aivan ihanat, jäi sydämenlyönti väliin kun näin kuvan! Poikaystäväkin tykkäs arvostavalla äänensävyllä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oij, rock! Tuo poikaystävän arvostava äänensävy meinaan! :D Arvostan toki sun sydäntäkin, toivottavasti pysyi rytmissä <3.

      Poista
  10. Ihanan naiselliset nää tämänvuotiset! Tykkään kovasti Sannu :)

    VastaaPoista
  11. Upeat! Oon nykyään tykästynyt paljon yksinkertaisempiin kynsiin mutta kuitenkin että niissä on joku "juttu". Nää on just semmoset!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Solja! Oonkin laittanut merkille, että sulla on ollut erityisen harmonisia ja tyylikkäitä lakkauksia viime aikoina ^_^.

      Poista
  12. Mä sanon vaan höpö höpö sun itsekriittisyydelles. Oot edelleen ihan vedossa kuule - nää on tyylikkäät! <3

    VastaaPoista
  13. Mä luulin ihan täysin näitä leimatuiksi! Ihanat :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...