Sivut

keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Puolikkaat kasvot

Tämä postaus on unohtunut luonnoksiin marraskuussa, kun joulutohinat vei minut mennessään, mutta julkaisen tämän nyt kuitenkin, vaikka ajankohta onkin hassu. Josko vaikka seuraavaa Halloweenia varten :).

Pyhäinpäivän tienoilla juhlimme ystäviemme kanssa halloweenia ja heidän hienon "miesluolan" avajaisia. Bileet järjestettiin kahdella teemalla: ysäri tai halloween. Kaikki oli pukeutuneet tosi hienosti ja tuntui metkalta, kun vastassa oli useita  miehiä viisnollaykkösissä ja ruudullisessa flanellipaidassa vyölaukun kera. Parilla oli korvalappustereotkin matkassa! Paluu yläasteelle :). Sikäli hassua, että nuo samat jutut taitaa olla kaikki viimeistään kohta taas trendikkäitä. Eikö Kim Kardashian ole jo valokuvattu julkisesti Adidaksen nappiverkkareissa. Ai kamala :P.

Naamakuviani olen täällä hyvin harvakseen jakanut, mutta tämän halusin näyttää teillekin! Ystäväni Tanja, jonka kosmetologipalveluista olen kirjoitellut aiemminkin, loihti minulle näin hienon meikin dia de los muertos -hengessä. Annoin Tanjalle vapaat kädet meikin suhteen, paitsi kaksi ohjetta oli: puoli naamaa ilman maalauksia ja hiuksiin tulee pinkki kukka. Tällainen siitä tuli! Mielestäni Tanja onnistui tosi hienosti :).



Hiuksiin tein toiselle sivulle hollantilaisen letin ja kiharsin ja kreppasin hiukset tosi muhkeiksi. Tummanpunaiset ruusut olisivat olleet tyyliin sopivammat, mutta niitä ei ollut käsillä, joten nämä kukat sai kelvata. Iso musta kukka löytyi vielä viime hetkellä lainaan Tanjan laatikosta :). Ihanaa joskus pynttäytyä vähän eritavalla!

Tämän postauksen julkaisuun nyt on toinenkin syy. Sain kynsibloggaajien Fb-ryhmässä kovasti kannustusta, että jaksaisin pitää blogini pystyssä ja laajentaa juttuja lisää tuonne &Things -puolelle. Kynnet kun ei oo enää vuoteen olleet mulle kovin intohimoinen asia, vaikkakin ne on suht kuosissa olleet koko ajan. Kiitän kannustuksesta erityisesti teitä ihanat leidit blogien takana: Kynsisirkus, Better Nail Day ja Charming Nails <3.

//Sannu


10 kommenttia:

  1. Itsekin aloitin kynsiteemalla mutta vuosien mittaan se on rönsyillyt vaikka mihin koirankakkajuttuihin ;) itse seuraan blogeja miellyttävän persoonan takia ja tätäkin blogia lukisin, mistä sitten haluatkaan kirjoittaa. Joten älä katoa, päivität mistä haluat ja milloin siltä tuntuu :)
    Superkaunis meikki, sopii kantajalleen niin hyvin <3 osaispa itsekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihan epää. Ois monta juttua, mistä haluisin kertoa teille, mut en saa aikaiseksi kirjoitettua tänne. Tai siis aika ei riitä, kun väännän pikkukätösilläni nyt just kaikkea muuta. Nyt pitää miettiä ajankäyttö uusiksi :)

      Poista
  2. Mullakin vähän nykyään rönsyilee nuo postaukset muihinkin, mutta oma blogi, saa tehdä mitä huvittaa. :D Ja mä ainakin ehdin jo kaipailla postauksia! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, oma blogi, oma sisältö :). Yritän oikeesti ryhdistäytyä, kun haluisin esitellä maailmalle uusia innostuksiani :D

      Poista
  3. Munkin piti siellä ryhmässä käydä hihkumassa, että siun blogi on ensimmäisiä, mitä kynsiharrastuksen aloitettuani laitoin seurantaan. Blogi on omasi, bloggaat niistä asioista mitkä hyvältä tuntuvat! :)

    VastaaPoista
  4. Todellakin kannustan jatkamaan <3

    VastaaPoista
  5. Pussss <3

    Mukavaa, jos (KUN) jatkat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puuussss <3. Kyllä mie jotain yritän väsäillä, sen lupaan. Järjestän ajankäyttöäni toisin. Niin kuin sanottu, oma blogi. Omat 'Nails' ja omat 'things' :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...