Sivut

lauantai 21. tammikuuta 2017

Nearly nude

Siinäpä otsikko, jolla saan varmasti mukavia osumia blogiini, mutta  tuo vaan kuvastaa tämän (ja monen muunkin) hetken fiilistä kynsien kanssa. Päätän aina parin viikon välein viilata kynnet lyhyeksi ja tää on sit se lyhyt. Muka. Koska en kuitenkaan raaski lyhentää enempää, huomaan hamuilevani aina vaaleansävyisiä lakkapulloja. Tähän syynä siis se, etten just nyt välitä, että kynnet loistaa matkan päähän, vaan haluan pitää ne jotenkin huomaamattomana. On siinä meillä kynsitaiteilija, hah.


Tässä on siis minun kynnet just nyt. Kynsillä on ohuenohut geelivahvistus, ylikasvanut sekin, mutta toimii :). Vaalea lakka on ikisuosikki OPI Barre My Soul, jota pitää jaksaa sutia neljä kerrosta, jos haluaa, että se peittää tuon verran, kuin etusormen ja pikkurillin kynsissä näkyy. Tykkään hurjasti tuosta lookista!

Keskisormessa on OPI Crown Me Already! -glitterlakkaa, jonka meinasin jo heivata menemään järkyn jankkiintumisen takia, mutta onneksi jaksoin näyttää vähän ohenninta. Toimii taas hetken siis :). Nimettömässä on kerros em. Barre My Soulia ja pari kerrosta imelääkin imelämpää OPI Princesses Rule! -lakkaa, jonka senkin on pelastanut tää-lähtee-nyt-laatikosta jo tusinan kertoja. Itse asiassa saatanpa tunnustaa, että mulle on tullut jo ihan tavaksi kerätä aika ajoin lakkalaatikoista oikein ronskillä kädellä "tää lähtee nyt" ja sitten kuitenkin kahden viikon jälkeen palautan kaiken paikalleen, koska huomaan, etten jaksa kaupitella lakkoja mihinkään, enkä toki halua roskiinkaan heittää. Välissä toki vielä ahdistelen Kynsisirkuksen Kaisaa viesteillä ja kyselen, missä ja mitä kannattaa myydä (sorry honey!). Siellä ne kuitenkin kuivuu nowayjoset ja rumpleswigginit laatikossa. Pitää yrittää vaan käyttää ahkerasti.




Näissä kynsissä viihdyn. Ah niin viihdyn!

Sit vielä asiasta toiseen, jos joku voisi vinkata, mistä saan uupuneen Pleomaxin tilalle uuden E27-kantaisen luonnonvalolampun, niin olisin tosi kiitollinen? Paikallinen Prisma sanoi eioo :(.

10 kommenttia:

  1. Pahkura, Prismaa minäkin olisin ehdotellut, mutta nyt en osaa äkkiseltään sanoa.. Motonet, Kodin Terra, mitänäitänyton?

    Nämä kynnet on kauniit ja klassiset <3

    (Ja saat häiriköidä anytime!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä kysellä, kun liikun. Kameran asetuksilla saa onneksi paljon aikaan, mut vähemmällä fiksailulla selviäisi luonnonvalolampun kanssa.
      Ja kiitos Kaisa, kuulet miusta vielä ;)

      Poista
  2. Ihanan pituiset kynnet! Ja tosi kivanmuotoiset :) Itsekin juuri pari päivää sitten käytin tuota Princesses Rule!:a , mutta liian imelä mun makuun :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään tuollaisesta ballerinamuodosta itsekin (just nyt :D).

      Poista
  3. Kauniit kynnet <3 Käy kysymässä lamppua jostain valaisinliikkeestä, Prismassa noita ei käsittääkseni ole myyty enää pitkään aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitääkin käydä. Ois kiva ensisijaisesti kannattaa paikallista, mut Google varmaan auttaa ainakin :). Oikotietä onneen meinasin :)

      Poista
  4. Lamppukauppa netissä? Ihanat nudekynnet ja hurjan kaunis pituus. Minä myyn huuto.netissä isona pakettina koska en jaksa sitä yksittäisten pullojen rumbaa. En tiedä miten ne on nykyään halvin postittaa ja en jotenkin jaksa...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...