Sivut

perjantai 7. elokuuta 2015

Not a fowl play or a merry midnight, aye?

Dupeja tupsahtelee paljon lakkoja pyöritteleville kynsiharrastajille useinkin, mutta koska mulla ei lakkavarastot kummemmin uusilla kokoelmilla kartu, tulee samanlaisia lakkojakaan harvoin eteen. Nyt kuitenkin tuli ja kesti vielä kesälomapäivät tajuta, että samanlainenhan se.

Sain tukkukauneutta.com -verkkokaupasta testiin pari The Garden of Colour kynsilakkaa, joista toinen on tässä: kekseliäästi nimettynä sävyksi numero 29 ;).

Saamani pullo on minikokoinen, 9 ml lakkaa sisältävä. Minipulloissa on lähes aina ankeammat sudit, kuin täysikokoisissa pulloissa, joten luulisi täysikokoisen olevan aika hyvä, kun tällä pikkuisellakin lakkasi ihan kelvollisesti. Lakka levittyi muutenkin hyvin, mutta kuivumisaika oli pitkähkö. En tosin edes odotellut kuivaksi saakka kun laitoin jo pikakuivattavan päällyslakan päälle. Kolmella ohuella kerroksella tuli peittävää jälkeä.

Keskisormen koristeeksi laitoin tuon ihanan, hopeisen korun. Nimettömän kynsi olisi ollut jotenkin loogisempi vaihtoehto, jotta koru olisi ollut vihkisormussormessa, mutta se näytti liian isolta siihen. Nakkasin korun pienellä liimapisaralla kiinni reilun päällyslakkakerroksen jälkeen ja siinä pysyi :). Koru on pari milliä paksu (ks. edellisen kuvan peilikuvaheijaste lakkapullon korkissa), joten ulkonevia koristeita kammoaville taatusti no-no. Mallailin tätä geelikynsilleni (luomukasvatusprojekti päällä, kerron myöhemmin lisää) ensin, mutta ne olivat ihan liian kuperat juuri tälle korumallille.


The Garden of Colour minilakkoja voi ostaa Tukkukauneutta.comista hintaan 3,90 €. 


Sitten vielä siihen dupeasiaan. OPIn Merry Midnightia multa ei löydy, mutta Orly Fowl Play kyllä. Vasemmalla The Garden of Colour 29, oikealla Orly Fowl Play.Tikuilla lakat ovat hyvin samanoloiset, TGOC vain hitusen vaaleampi ja sinisempi. Flakies-hippuja on hieman vähemmän ja ne eivät ole niin komeasti valossa väriä heijastelevia, kuin Orlyssa. Pullossa sen sijaan lakkoja ei dupeksi edes uskoisi, koska TGOC näyttää pikemminkin microglitterlakalta ja flakies-hiput ovat piilossa pullon syövereissä. Hassu homma. The Garden of Colour 29 on mun ihosävylleni jostain syystä suopeampi ja siksi pidin tästä lakasta kovasti. Kovin montaa päivää se ei tosin kynsillä ollut, koska kesä tuli vihdoin (ja loma loppuu) ja mieli kaipaa kirkkaita värejä :).


Aurinkoista viikonloppua! 
7 kommenttia:

 1. Katsoinkin heti että Merey Midnightin dupeko? Ihana lakka, kyllä miellyttää tummien lakkojen ystävän silmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kaunis lakka ja dupehan se :)

   Poista
 2. Tuo lakka on rakkautta ensisilmäyksellä ♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Upee lakka! Mulla oli joskus toi Orlyn Fowl Play, mut menin myymään sen ja nyt harmittaa :DD

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...