Sivut

maanantai 6. tammikuuta 2014

31DC13 - Day 18: Puolikuut + leimakokeilua


Vuoden ensimmäinen lupaus lunastettu, kun minä nähkääs kokeilin (mulle) uutta leimausjuttua. Leiman kääntämisen (ja todistusaineiston) lisäksi voitte kurkata glitterlakalla leimattua :).


Nimettömässä siis, kuten varmaan hoksasittekin :). Läheltä jälki on valitettavan epäselvä, mutta luonnossa kun katselee toki vähän kauempaa, niin tuo näyttää aika kivalta ja kimaltelevalta! 


Tässä lakkauksessa käytin:

Etusormi, pikkurilli ja peukalo:
  • Värilakka: China Glaze - Swanky Silk
  • Leimat: Zoya - Jem (saatu NailCityltä), laatta: BM 314
Keskisormi:
  • Värilakka: China Glaze - I'm Not a Lion
  • Leimat: Zoya - Jem, laatta: BM 314
Nimetön:
Leighton Denny -kynsilakat oli mulle täysin uusi tuttavuus. Sain näitä kauneus- ja kynsiharrastajien treffien lahjuspussukassa ja ne oli lahjoittanut Carpelan Cosmetics Finland, joka muuten toi juuri Suomeen myös mukavan edullisen e.l.f -kosmetiikkasarjan. 

Nimettömässäni koreileva Tempt Me -sävy on upea duochrome-lakka. Se levittyi kahdella nätillä kerroksella peittäväksi ja tasaiseksi ja kuivui nopeasti. Koostumus oli oikein mukava ja pullo on minun silmääni aivan älyttömän hieno. Varsinkin tuo korkki! Sivellin on tosi ohut, eli paksummista tykkääville nounou. Mulle ei tuottanut ongelmia, varsinkin kun käytän usein lakkoja vain osalle kynttä (esim ranut), joten ohuempi sivellin on näppärämpi. Jos on pakko jostain nurista, niin duochrome-efekti oli kyllä kynsillä aika vaisu ja näiden lakkojen hinta on aikasta arvokas: n. 17 € :/.

China Glazen Swanky Silkin ostin I Love Me -messuilta lokakuussa ja hillosin tähän saakka sen testaamista, kun ei vaan sittenkään iskenyt. Sävy oli positiivinen yllätys, joskin aika pliisu silti.

I'm Not Lion löytyi blogikirppiksen kautta ja olin aika järkyttynyt, kun lakkasin sen kynnelle. Rohkeasti leimasin kuvan päälle ja päivän-parin tuijottelun jälkeen huomasin katseeni hakeutuvan ihastelemaan aina tuota yhtä kynttä. Ihan sikahieno! Nähkääs kun sain vihdoin ja viimein tilattua itselleni tuo yhden ainoan Bundle Monster -laatan, jota oon haaveillut jo liian kauan. 


Ja se glitterlakalla leimaaminen. I'm Not Lion oli hommaan ehkä hitusen liian suurta glitteriä. Leimajälki ei ollut kovin vakuuttava ja sitä oli fiksattavapienellä siveltimellä. Jäin miettimään, että mitenköhän mahtaisi toimia Chinan Fairy Dustin kaltainen lakka. Hmm. Ihan kivat aksenttikynnet noista kuitenkin tuli, mutta kaikkia kynsiä en ko. glitterlakalla lähtisi leimaamaan.



Ja huomatkaas, että tarjoan teille tässä nyt kuvat myös käännetyistä leimoista (paitsi nimetön). Postailin leiman kääntämisestä tovi sitten täällä. Harjoitus tekee vielä mestarin. MagnoNailsin lötkö XL-leimasin ei suostunut ottamaan Konadin perusleimasimelta vastaan, joten oli pakko leimata Konadilla kynnelle ja sekös oli hankalaa, hmph.


No mutta tällä puheripulilla kohti seuraavaa haastepäivää sitten. ;)




24 kommenttia:

  1. Ihanat, vaikken oikein oo tolle puolikuulle lämmennyt...

    VastaaPoista
  2. Kauniit ja juhlavat, tuo leima on ehkä bundlen hienoin ja siihen ei kyllästy ikinä. Mulla on mennyt kääntöleimapostaus ohi joten kipaisenkin oitis lukemaan senkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Se _on_ bundlen hienoin :). Kertaus on opintojen äiti, Sissi-hyvä ;).

      Poista
  3. Todella kaunis puolikuu! Kiitti muuten tosta leiman kääntämis-vinkistä, ei oo tullut itelle koskaan mieleenkään. :D Kironnut vaan kun ei saa toiseen käteen käännettyjä leimoja....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon :). Ja ole hyvä vaan. Pisteet vielä sille, joka tuon keksi, eli ei siis mulle. :P

      Poista
  4. Tosi ihanat kynnet! Ja voih tuota makrokuvan kimallusta, slurps :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sullehan tuo glitterlakka kuuluukin kaupitella, jos luovun! ;)

      Poista
  5. Todella kauniit! Mä oon kans joku vuosi sitten koittanut leimata glitterillä, jälki oli ihan kivaa, mutta se välineitten putsaaminen! Hermo meni :D

    VastaaPoista
  6. Ihanat. Todella onnistunut lakkaus. <3

    VastaaPoista
  7. Pitäsköhän viimein uskaltaa kokeilla puolikuita itekin! :D Alkuun en pitänyt, nyt oon jo lämmennyt niille sen verran, et tykkään muiden kynsillä! Psst, se sun laittama ylläripaketti muuten oli saapunut turvallisesti perille. Kiitos! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Mulle nää nakut puolikuut ja chevronit on ihan rakkaus. Oman kynnen geelaus kun takaa sen, ettei tarttee kärsiä kellastuneista kynsistä ^_^. Ja jeee, kiva et tuli perille. Ja sori, et sen kanssa himppasen kesti :P.

      Poista
  8. Ihanat! Mä yritin kääntää leimat löllöstä leimasimesta toiseen löllöön, ja se oli aivan toivotonta. Kuva ei siirtynyt yhtään, toiseen leimasimeen ei tullut pisaraakaan väriä. Ilmeisesti onnistuu vaan kovan leimasimen kanssa, ja semmosta mulla ei enää ole :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No sithän sulla on jo kaksi syytä ostaa uusi leimasin. Kääntöhommat ja ne MoYoun huitulat :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...