Sivut

lauantai 11. tammikuuta 2014

31DC13 - Day 19: tuikkivia tähtiä

Galaksikynnet Sannun tapaan. Googlettamalla haasteen galaksi-päivää, saa tulokseksi aimo kasan lakkauksia, jonka kaltaiset tein itsekin pari vuotta sitten (kuva postauksen lopussa). Tällä kertaa valitsin laatikosta kaksi lakkaa, jotka on mielestäni yhtä kauniita, kuin tähtiä pullollaan oleva yötaivas: OPI DS Extravagance ja a-enland Saint George.

Rajalle laitoin koristeeksi vielä OPI I Snow I Love You -lakan häikäisevän kauniita, pyöreitä glittereitä. Eikö näissä ole galaksia jo ihan kerrakseen? :) Mätsäsivät myös täydellisesti uuden vuoden aaton vihreään mekkooni.


Lakkojen raja on vedetty ihan vapaalla kädellä ja tähtöset aseteltu pilkkutikun avulla. Helppo lakkaus kerrassaan. Enkun sivellin on mukavan kapea tällaiseen lakkaukseen, mutta OPIkin toimii ihan jees. Kapeat on kuitenkin parempia.


Jestas sentään, miten kädet kuivuu. Kuivattaako tuo lauha keli jotenkin enemmän, vai mikä ihme vaivaa? Rasvaa kuluu ihan pullotolkulla ja silti iho rapisee irti ja kivasti vihreät lakat jumahti kiinni etusormeen. Kaunista >:/ .

Ja sitten vielä se verrokkikuva, jonka postauksen löydät täältä:

31 Day Challenge 2011 Day 19: Galaxies
16 kommenttia:

 1. Ihanat! Mä alan vähitellen kehittää pienoisen himon tota glitterlakkaa kohtaan.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D. Sille pitää sit tehdä jotain :P. Kauneudenkauppa.fi:ssä on ainakin jäljellä vielä.

   Poista
 2. Oo kivat erilaiset galaksikynnet! Aina kun näkee vaan tuollaisia, mitä noi sun alemmat kynnet on :)

  Mulla ei tänä talvena oo vielä kädet ees kuivuneet, ainoastaan ne näyttää ihan punasille koko ajan.. Mut kuivumiselta oon säästyny onneks, yleensä mulla kädet kuivuu helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Niin mäkin ajattelin, et jos jotain muuta tällä kertaa :).

   Poista
 3. Kauniit. Mä oon juossut kaikki mahdolliset kaupat lähimaastossa, missä Opia myydään, etsien tuota glitterlakkaa. Ei löydy ei. Joutunee tilaamaan, jos sitä edes sillain saa täältä Suomesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löytyy ainakin, on hyvä kauppa:
   http://www.kauneudenkauppa.fi/epages/kauneuden.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20130604-11092-223142-1/Products/HLE16

   Poista
 4. Oih, onpa kauniit. Mukava nähdä vähän erilaisia variaatioita tästä galaksiaiheesta.

  Mun kädet kuivaa kans ihan hurjasti, tosin syy voi olla enemmän siinä, etten ole jaksanut rasvata ollenkaan käsiäni o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Bambi :). Sun käsien kuivumiselle on sit ehkä "joku" syy, mut mites mun?!? :D

   Poista
 5. Aattele, mä en ole koskaan tehny edes noita perinteisiä galakseja :o ehkä jätän ne välistä ja siirryn suoraan näihin sun new age -galakseihin? :D kuivuusongelma on täälläkin. Rasvaan varmaan valehtelematta kymmenen kertaa päivässä ja silti sormet näyttää karseilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne perinteiset jo aika nähty :P. Paitsi jossain blogissa näin pastelliväreillä toteutetut ja ne oli aika söpikset.

   Kuivat sormet on vaan niin inhaa. Tänään tanssitunnilla huomasin, et aina kun sormet osuu reisiin, kuuluu housuista sellainen ratina >:/. Samoin pojan vaipat roikkuu sormenpäissä itsekseen, eikä tarttee pitää kiinni ;).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...