Sivut

perjantai 30. elokuuta 2013

Toka OPI

Sannun lakkalaatikkoon ilmestyi syksyllä 2010 Burlesque-kokoelman violetinsävyinen glitterpommi Show It and Glow It! Toinen OPI-lakkani järjestyksessään ja lähi-Emotionista kannoin sen yli 17 € hintaan tyytyväisenä kotiin. Tätä nykyä lakka on jankkiintunut aikalailla ja on saanut niskaansa Seche Restorea, koska en uskonut OPI Thinnerin tekevän moiselle liisterille juuri mitään. Oma mokani, olin jossain mutkassa jättänyt pullonsuun putsaamatta ennen sulkemista :/. Sentään sain tuon lakattavaan kuntoon jo kahdeksalla tipalla :P.



Kynsillä kaksi kerrosta lakkaa, eli aika tiheä glitterlakka on siis kyseessä. On tästä topperiksikin ollut aikanaan, muttei enää tätä nykyä. Pahoittelen epätarkkoja kuvia, mutta muuta ei ollut pikaisen hätäräpsimisen jälkeen tarjolla ja tässä kohtaa, kun tätä kirjoitan,  nämä lakkaukset on joutuneet sähköviilan (ja kynsihuollon) alle jo parisen viikkoa sitten :(. On muuten näppärin keino poistaa glitterlakkaukset :D.


En muistakaan, milloin olisin viimeksi lakannut kynnet ihan vaan glitterlakalla. Aika kimaltavat oli :).


Tämä lakka on niitä aarteita, jonka toivoisin pysyvän hengissä vielä ainakin toisen mokoman aikaa.


5 kommenttia:

  1. Melekoset glitterpommit! Mutta nätit kyllä :) Myin oman Show It And Glow It -lakkani pois melkein saman tien ostettuani sen, kun se lohkesi kynsiltä niin naurettavan nopeasti. En ole ikävöinyt, mutta kyllähän se kaunis on toisten kynsillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii geelikynsillä, niin kuin moni muukin huonostipysyvä lakka ^_^.

      Poista
  2. Oih ♡ kyllä kimaltaa nyt. Mä ousin niin halunnu tän lakan, mutta opin ystävämyynnissä kaikki oli kerinny jo mennä :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...