Sivut

lauantai 3. elokuuta 2013

Nakit kuin teinitytöllä ;)

Katsokaas nyt näitä sormia oikein pieteetillä. Näyttää aikalailla samoilta, kuin omani, eikö? Nämä vain vaikuttavat olevan ainakin 10 vuotta nuoremmat.

On melkoisen helppoa rakentaa geelikynsiä toiselle, jonka sormet/kynnet on samanmuotoiset kuin omani. Näissä on käytetty turkoosia glitteriä kärjessä ja viivat ja pilkut tein satunnaisesti mustalla ja valkoisella ArtClub-koristelulakalla (joita en vieläkään heittänyt roskiin! Voisko joku vääntää rautalangasta, että jos Seche Restorekaan ei pelasta, niin mitään ei ole tehtävissä XD).


Kaikessa simppeliydessään näistä tuli hirmuhienot! :) Harmi, että vasemman etusormen kynsi on temppuliisa ja ilmaantuu hetkessä. Kahden viikon jälkeen kun tarkastelin, se oli jo puolittain irti :/. Kynsi on hyvin litteä malliltaan ja tosi lyhyt. Pidennys on tehty tipillä, karhennus ja puhdistus tehty hyvin, primer laitettu huolella ja liimakin on tuoretta, joten en oikein keksi, mikä siinä on vikana. Ehdotuksia?


Ja siis niin, kyseessä on 54-vuotiaan äitini sileät sormet. Tästä voisi pikaisesti päätellä, että joko lakkavehkeiden kanssa läträäminen rypistää mun sormien ihoa tai sit en oo ollut paikalla, kun sileät sormet -geenejä jaettiin ;).

Että tämmöstä. 


20 kommenttia:

 1. 54-vuotiaan??!! O_o Aikalailla huippukunnossa ovat kyllä äitisi kätöset!
  Ja oikein kauniit kynnet, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep kyllä! Enkä muuten fiksaillut yhtään mitään kuvankäsittelyllä!
   Toivottavasti äiti lukee tämän, vähänkö tulee hyvä mieli :).

   Poista
 2. Mitä, onko nuo sun äidin kädet? Herran jestas, munkin kädet on ryppyisemmät ja olen 19. Oikeasti kuvittelin, että kuvassa on joku 20-vuotias. :D

  Niin ja sievät on kynnetkin. Mun silmään jotenkin seilori-henkiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on-on! Ihan oikeutettua, et voin olla äidille kade (tai pode (=positiivisella tavalla kade), niin kuin Murmis sanoi) :).

   Kiitti! Vähän sellaista henkeä haettiinkin, et hyvin osui ja upposi ^_^.

   Poista
 3. Ohhoh, jos omat hyppyseni ovat noin siloiset reippaan 10v kuluttua niin lupaan kyllä terrorisoida blogosfäärejä vielä eläkeiässäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt. Just katoin sun sormia, et ovat kuin kakskymppisellä konsanaan ^_^. 10v päästä korkeintaan 30 siis :P.

   Poista
 4. Kaunis lakkaus ja kauniit kädet, näkee että niistä on pidetty huolta :)
  Toivottavasti omatkin kädet ovat yhtä kauniit sitten kun olen saman ikäinen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huolenpitoon en osaa ottaa faktaa kantaa, luulisin, että on enemmän kyse hyvästä perimästä :P.
   Ja samaa toivon minäkin, tai että edes pysyisivät tässä ryppymäärässä :D.

   Poista
 5. Oh my! :o Aivan mielettömän upeat kädet tuon ikäiseksi! :)

  VastaaPoista
 6. Ei juma, mun ryppysormet ei ollu noin siloiset edes ala-asteella. Poistun nurkkaan kiroilemaan maailman epäreiluutta ->

  VastaaPoista
 7. Oi oi, todella nätit ja suloiset, povaa hyvää myös sinulle :-). Kauniit kynnet on tytär tehnyt, äitisi on onnekas :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun saisi nuo kynnet pysymään, niin olisi hitusen onnekkaampi :D.

   Poista
 8. Damn, mäkin luulin ihan oikeasti että on sun siskon tms. kynnet :D Terkkuja vaan äidillesi, todella kauniit ja hyvinhoidetut kädet hänellä!

  Geelikynsiaikoina mullakin etusormet ilmaantui nopeimmin! Ne ovatkin muita huomattavasti "litteämmät" kuten ilmeisesti äidilläsikin, olisiko tuossa sitten ainakin osasyy. Näin luonnonkynsistä etusormet myös lohkeavat ja liuskoittuvat kaikista eniten, eli varmaan saavat osakseen myös enemmän mekaanista rasitusta kuin muut kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hän käy lukemassa terkut ihan itse. Saattaa olla vähän leija sen jälkeen (ja syystäkin ^_^) :).

   Varmaankin se on tosiaan osasyy. Kynnet on myös niin lyhyet, ettei niitä saa jatkettua muoteilla (enkä kyllä kovin hyvin osaisikaan :D). Viimeksi valkkasin huomattavasti leveämmän tipin ja viilasin sitä reunoista kapeammaksi, niin sain sitä kuperuutta pois. On kestänyt vähän paremmin, muttei kunnolla vieläkään :(.

   Poista
 9. Jumankeuta, 54-vuotiaan? Kuten moni muukin, niin kuvittelin että tässä on kyseessä joku parikymppinen. Jolla on todella todella hyvä kuntoiset sormet ja eritoten kynsinauhat.

  Ja kynnetkin on kyllä tosi kivat, vaikka onkin vaikka on viivaa ja palloa ja glitteriä, niin ei yhtään överit vaan simppelisti kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Tasan ei käy onnenlahjat ;D.
   Kiitos!

   Poista
 10. Jaa niin siis että kenen kädet!? Waude =)

  Ja kun tästä hämmästelystä tokenin, niin piti sanomani, että kynnet ovat mielestäni oikein onnistunneet tuotokset. Taas.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...