Sivut

lauantai 17. elokuuta 2013

Nudet, nakut ja muutenvaanvaaleat

Kun syksy hiipii mieleen ja ilmasta voi tuoksutella syyssateita, iskee mulle vimma nudelakkoihin. Tai tarkkoja jos ollaan, se vimma taitaa olla aina :D.

Haaveilen edelleen siitä täydellisestä, mun ihon väriin mätsäävästä beigestä lakasta, jolla saisi aikaan ne mallinukkekädet, joissa kynnen väri on tismalleen sama, kuin ihon. Tiedetään, koskaanhan se ei täysin mahdollista ole, ellei halua maalata sormiakin kynsilakalla. Ja toisaalta, en oikein edes tiedä, näyttäisikö sellainen lakka kovin hienoltakaan :D.

Vaaleita lakkoja, jotka itse luen tuohon nude-kastiin, löytyy laatikostani tällä hetkellä nämä:

Nimetön tikku välissä on uusin hankinta:
OPI My Vampire is Buff.
Sävyt saattavat näissä kuvissa esiintyä hiukan liian tummina. Lakkoja on kerrostettu vähintään 2-3 kerrosta kutakin.

 1. OPI My Vampire is Buff
 2. OPI Barre My Soul
 3. OPI Samoan Sand
 4. OPI Don't Pretzel My Buttons
 5. Color Club Incognito
 6. SpaRitua Calm & Clear
 7. OPI My Very First Knockwurst
Kolme viimeistä (oik. reuna) ovat vaaleanpunaiseen taittavia ja SpaRitualin nappasin tikkukuvasta pois, koska se oli liian pinkki nudeksi :P. Knockwurst sen sijaan on asia erikseen ja on varmaan tämänhetkisistä lakoistani kummallisin ihana sävy.

Näistä lakoista kolme eniten mallinukkekäsisävyä ovat Incognito, Don't Pretzel My Buttons (DPMB) sekä Samoan Sand, samassa järjestyksessä ao. kuvissa vasemmalta oikealle. Pahoittelen epäsiistejä kynsinauhoja ja kynsiin eksyneitä muhkuroita... en jaksanut nähdä vaivaa siistimpään työhön, kun tarkoitus oli vain itselleni tehdä vertailua. Saatte nyt sit osanne mun muhkuista.


Kuvattu valolaatikossa:
Vas. Incognito x3
Kesk. DPMB x2
Oik. Samoan Sand x3
Kuvattu ulkona luonnonvalossa:

Kuvattu salamavalolla luonnonvalolampun ääressä:

Näistä kolmesta etusormen Incognito vie edelleen voiton kauneimpana sävynä. Ikävääkin sanottavaa edelleen on, koska sitä on kerrostettava ainakin kolmesti ja Color Clubin suti on melkoisen ohut, joten mieluusti vaikka tälle huolisinkin toisen merkin sävykaksosen. Lakan kuivumisaika kaikkine kerroksineen jättää myös toivomisen varaa. Mutta sävy. <3

Nimettömän Samoan Sand vaatii läjän kerroksia sekin, mutta käyttäytyy hitusen paremmin ja OPIn leveä suti mahdollistaa nopean levityksen. Kuivumisaika on kohtuullinen ja kiilto upea,  mutta sävy hiukan liian keltainen.

DPMB on sen sijaan jännä tyyppi, enkä oikein tiedä, inhoanko vai ällöänkö. Sävy - aika jees, just noiden kahden em. välimaastoa. Kaksi kerrosta riittää raskaaseen peittävyyteen ja kuivuukin aika nopsaan. Vaan kun on fiilis, että laittaa nestemäistä meikkivoidetta kynsiin! Ick! Tuo saa kynsinauhojeni rajan näyttämään harmaalta ja likaiselta?!? Mikä näistä kaveruksista on sinun mielestäsi mulle eniten mannequin hands?
Ja mikä on sinun luottonude tai -vaalea tällä hetkellä?


15 kommenttia:

 1. Mun lemppari tällä hetkellä OPI My Vampire Is Buff, mutta se on ehkä maailman viheliäisin levitettävä! Argh. Mutta ihana sävy antaa mulle paljon anteeksi ;)
  DPMB on kyllä kans aikas jees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buff on kyllä erikoinen sävy sekin. Sellainen kerma! :) DPMB:n laatu on kyllä hyvä, mut kato nyt noita harmaita kynsinauhoja... ja sano, et ei sovi mulle :P.

   Poista
 2. Onpas kivoja nudeja, mutta kuitenkin kaikki erilaisia :) Itse omistan näistä My vampire is Buffin ja My Very First Knockwurstin, ja tykkään molmmista paljon. Lempparinudeni on kuitenkin ehdottomasti Illamasquan Monogamous. Jos en omistaisi sitä olisin varmaan hankkinut Don't Pretzel My Buttonsin, mikä näyttää sullakin mun silmään tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiwau, onpa tuo Illamasqua kaunis! Jännä persikkapinkkinude :). Joutuu ehkä harkitsemaan Illamasqua-pään avaamista, mulla kun ei oo yhtään lakkaa ko. merkiltä. DPMB on selkeesti beige ja pigmenttisyytensä takia se tuntuu oudolta lakata. En ees tiedä miksi... Ehkä se ei vaan tuntunu omalta.

   Poista
 3. Mun mielestä näiden kuvien perusteella sulle sopii parhaiten Incognito. Oletko kokeillut OPIn Tickle my France-y:ta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kokeillut. Näyttää swatcheissa aika samansävyiselle kuin Incognito, mut vaan tummemmalle..? Pitää kurkkia tuotakin, kiitos :).

   Poista
 4. Tickle on mun nudesuosikki, suosittelen ainakin kokeilemaan!

  VastaaPoista
 5. Incognito sopii kyllä parhaiten munkin mielestä, mutta samoan sand ei kyllä kauas taakse jää :) Omat suosikkini ovat DPMB ja knockwurst, en ole vielä päässyt tulokseen kummasta pidän enemmän. Ja nudet on kyllä ainakin itselle todellisia turvalakkoja. Harmi vain, että täydellistä on niin vaikea löytää. Tai edes riittävän lähelle täydellistä.

  VastaaPoista
 6. Onneks ne on ihan erilaisia, niin on perusteltua omistaa molemmat ;). Siis DPMB ja Knockwurst.

  VastaaPoista
 7. Minä löysin tänään oman luottonudeni. Essencen uusi Dare It Nude on MAHTAVUUTTA. En olisi uskonut, että löytyy nude, joka levittyy kuin unelma, peittää suht hyvin jopa yhdellä kerroksella ja on kahdella kerroksella täysin peittävä, upea, tasainen ja kiiltävä. Siinä on tosin hentoa shimmeriä, eli ei ole cremenude, mutta aivan huippulakka kaikin puolin. Ooh, rakkautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En löytänyt swatcheja (jotain muita epämääräisiä K18-kuvia kyllä XD ). Laitapas blogiisi kuvia? :)

   Poista
  2. Tuloo kun ehrin postata :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...