Sivut

maanantai 16. tammikuuta 2017

Graafinen erikoisuus

Vuosi 2016 tuli ja meni, ainakin blogin suhteen. Alkuvuosi, aina syyskuulle saakka, sujahti kokonaan ohi, mutta onnistuin kuitenkin syksyn mittaan kasaamaan kokonaista yhdeksän postausta loppuvuodelle. Näistä yhdeksästä viisi oli kynsiin liittyviä ja loput tukkaa. Samoilla linjoilla jatketaan ja luulen, että saatte nähdä vielä muutakin kädenjälkeä.

Tämä lakkaus oli kaikessa erikoisuudessaan ihan hauskan näköinen. Kolmiot on piirretty akryylimaalilla (ja hiukan epävakaalla kädellä), koska vähäisistä leimauslaatoistani ei löytynyt sopivia leimattavia tähän lakkaukseen. Näihin kynsiin olin nähnyt inspiskuvan instagramissa nails_pages-tilissä. Oma viritelmäni on vähän laimea alkuperäisteokseen verrattuna, mutta tulipahan tehtyä. Vähän sitä kuuluisaa 'kaukaa kauniit'-osastoa :).


Etusormessa GinaTricotin valkoinen kynsilakka, muissa Essence No Make-Up Look sävyssä 02 powdery beige. Jälkimmäinen on jännä lakka, jonka nappasin kokeeksi Essencen hyllystä. Siinä on kuivuessaan puuterimainen mattapinta. Tähän lakkaukseen jouduin kyllä laittamaan mattapäällyslakan vielä koristelun päälle, eli tuo puuterimainen pinta jäi piiloon.



Uusi vuosi on nyt korkattu SanNailsissa. Katsotaan, mitä saan aikaan :). 
Onnellista alkanutta vuotta Sinulle!


6 kommenttia:

  1. Mukavaa nähdä päivitys täällä :) tosi kivat graafiset kynnet, hauska sattuma että itselläkin on samantapaiset tänään tarjolla :D

    VastaaPoista
  2. Hyvää alkanutta vuotta myös tänne blogiin! Instassa tulee aina ihailtua sun tukkakuvia, mutta kiva myös lukea postauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :). Instaa tulee kyllä katseltua useammin, kun se on niin nopeeta. Tässä ruuhkavuosien aikapulassa.. :)

      Poista
  3. Näyttääpä mielenkiintoiselta toi No Make-Up Look lakka. Onko se lähtenyt ihan viimeaikoina sun mukaan? Meinaan et vieläköhän tota löytys... Mukavaa alkanutta vuotta sinnekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm olikohan se syksyä, kun tuon ostin. Tai jopa kevät. En muista :P. Taisi olla viimevuoden ainoa kynsilakkaotos :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...