Sivut

perjantai 2. toukokuuta 2014

Positiivinen sana Mavalaa

Mavala. Voi mavala. Tuo lakkojen lakka, pullo suoraan 60-luvulta. Ne oli Mavala-pulloja, jotka seisoivat hiljaa äidin kampauspöydän kaapissa (no hei, kyseessä oli siinä kohtaa jo 80-luku :P) odottaen äidin lupaa valita se ihanin vaaleanpunainen lakka, jotta äiti voisi lakata kynteni. 

Minun laatikossani on aina ollut muutama pullo Mavalaa, mutta jostain syystä nuo rumat lakkapullopoloiset ovat jääneet isompien, hienompien ja parempien jalkoihin.

Ystäväni muisti minua syntymäpäivänäni taannoin ja toi minulle kaksi pulloa Mavala-kynsilakkaa. Ihana yllätys! Monikaan ei uskalla tuoda mulle lakkoja... noh, arvattavasta syystä, joten lahja oli siinäkin mielessä oikein mieluinen. Tässäpä siis in action: Mavala 297 Magic.


Joku voisi kyllä vihjaista Mavalalle, että pieni uudistuminen tuon pullon suhteen voisi olla paikallaan. Retrouden piikkiinkään ei kannata laittaa, koska pullo on ihan totta ruma. Korkista on vähän kehno saada mukavaa ja pitävää otetta ja sutikin on aika pieni. Hyvin sillä kyllä kuitenkin lakkasi, koska Magic oli oikein kelvollista ja nopeastikuivuvaa sorttia. Pisteet siitä ehdottomasti. 

Erinomaisinta tässä lakassa oli kuitenkin se, että se on ihan hirmuisen kaunis. Hento, pastellinen persikkalakka, jossa on hienoa shimmeriä joukossa. Shimmer vieläpä erottui kynnellä ja kaksi kerrosta riitti peittämään pidemmänkin kynnen. Tässä alemmassa kuvassa sävy on melko totuudenmukainen.


Laitoin päälle jo kuopatusta, suomalaisesta kynsitarvikeverkkokaupasta Adeninasta ostamani siirtokuvat. Mistä muuten saa kivoja siirtokuvia, kun Adeninaa ei enää ole? Kannattaisin niin mielelläni kotimaisia yrityksiä, jos vain mahdollista.


No mutta. Pointsit Mavalalle (muusta paitsi tuosta susirumasta pullosta), kiitokset ystävälleni M:lle ja rohkeutta teille muillekin lahjomiseeni kynsilakoilla ;).


35 kommenttia:

  1. Just kaks minuuttia sitten paasasin Mavalaa ostaneelle kaverille, että semmoista riistohintaista kuraa ei kenenkään pidä käyttämän, mutta nää sun kynnet on kyllä kauniit :D Olkoonkin, että ovat Mavalaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa paasaan usein itsekin, nimenomaan tuosta hinnasta :P. Mutta väri on kaunis tosiaan :).

      Poista
  2. Mulla taas on Mavaloiden kanssa se ongelma että ostan aina niitä lisää(vuodenaika- ja sun muut kokoelmat vaikuttavat niin kivoilta ja hyvän värisiltä) ja joka ostokerran jälkeen muistan miksen niitä halua ostaa :D koska yksinkertaisesti en ole löytänyt yhtään lakkaa Mavalalta joka olisi oikeasti hyvä.. Miten sitä on niin vaikeaa muistaa se, eikä langeta joka kerta samaan ansaan? :''D Mutta tuo Magic kyllä on niiiin ihanan värinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa voisin sanoa, etten ole oikein tavannut sellaista Mavalaa, jota voisi sanoa kunnolla hyväksi. Tää Magic oli taatusti paras, mitä olen kokeillut (ja okei, niitä kokeiluja ei ole kovin montaa viim 10v sisällä), joten ehkä siellä voi olla jotain kehitystä tapahtunut?

      Poista
  3. Oi ku kauniit kynnet... Itelläki on joitain Mavalan lakkoja ja ei ne huonoja ole...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keskivertolakkoja rumassa pullossa ja ikävällä korkilla :P.

      Poista
  4. Kauniin värinen lakka ja upeat kynnet :)

    VastaaPoista
  5. Kauniit kynnet ja ihana lakka. <3

    VastaaPoista
  6. Kaunis se on kirouksestaan huolimatta. Nauti siitä nyt kynsillä koska pulloa et saa enää auki toista lakkauskertaa varten XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, pakko oli kokeilla, lähti ainakin vielä auki. Tosin itsehän oon aika tarkka pullonsuiden putsaamisen kanssa.

      Siitäpä tulikin muuten mieleen, että äiti laittoi pullon ylösalaisin mukiin, jossa oli kuumaa vettä. Joskus muistan nähneeni tuon mukin jopa mikrossa! :D Viittaisi siihen, että avautumisongelmia on ollut jo 80-luvulla ;D.

      Poista
  7. Kaunis lakka. Mulla itsellä on pari Mavalaa ja oon kyllä tykännyt niistä (vaikka pullot jää kiinni). En vaan hinnan takia raaski enää ostaa, vaikka välillä sattuiskin silmään nättejä värejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan totta, noilla on ihan käsittämätön litrahinta O_o. Monet silti kuuluvat vetoavan siihen, että Mavalat verottaa lompakkoa kerralla vähemmän, eikä isompaa pulloa tarvitse, kun ei pienikään kulu koskaan loppuun. Ihan omituista ajattelua! ;) hehe

      Poista
  8. Mavala on kynsilakkojen Lada. Ihan oikeesti tosi kelvollinen, mutta kukaan ei edes vaivaudu testaan vaan tyrmätään heti pelkän maineen perusteella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta varmasti tuokin. Uskon itsekin joukosta löytyvän vähintäänkin puolikkaita helmiä.

      Poista
  9. Rohkaisevaa Mavalalle päästä näin hyvänsävyiseen postaukseen! Itse tavanomaiseen tyyliin ostetut kyllä häviävät tunnenosteessa, kun vertaa siihen että lakan on saanut joltain tuttavalta!

    Pitäisiköhän tämän innoittamana kokeilla jompaakumpaa Mavalaani lähiaikoina... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rehellisesti, enpä olisi itse näitä ostanut, mutta oli tosi kiva päästä kokeilemaan. Ja värihän on mitä kaunein. Kiitän edelleen ilomielin ja aion käyttää uudelleenkin (niin jos saan pullon auki) :).

      Poista
    2. Varoittaisin kuitenkin enempää kehumasta, kohta puskee maahantuojalta maksikirjettä lähipostiin ja sitten kutsuu swatchien teko.. ;)

      Poista
  10. Mullakin on ollut pitkästi toistakymmentä Mavalaa, mutta kaikki oon myynyt tai antanut eteenpäin... Miksihän lie? :D Superkauniit kynnet, tuo väri sopii sulle kuin nakutettu! <3

    VastaaPoista
  11. Kaunis väri ja kaunis lopputulos, siitä ei päästä mihinkään. Mavala ei siltikään pääse tunkeutumaan mun harvojen ja valittujen lakkojen joukkoon ;)

    VastaaPoista
  12. Nyt on pakko kysyä: mikä siinä Mavalan lakassa sitten on niin huonoa? Mulla on muutama pullo ja en ole huomannut mitään kummallista. Lisäksi mä tykkään siitä pullostakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielipiteensä ja tottumuksensa varmaan kullakin. Laadukkaiden lakkojen makuun kun pääsee, niin kyllä eron huomaa. Mavalan korkki ja suti jo pelkästään häviävät toisille 6-0, mikä tekee toki kynsiä lakatessa paljon. Paremmalla sudilla kokemus voisi olla jo ihan toisenlainen. Tää Magic oli erittäin positiivinen yllätys, ja siksi halusin asian myös jakaa, niin kuin sanoin, pointsit Mavalalle. :)

      Poista
  13. Tosi kauniit kynnet, merkistä huolimatta ;)

    VastaaPoista
  14. Voi Mavala. Minultakin niitä löytyy pari putelia, mutta eivät enää aukea. (muut vanhemmat lakat aukeavat kyllä!) Sitten löytikin muut laadukkaat lakat ja mavalat ovat jääneet täysin huomiotta.
    Se on sääli, että putelit on mitä on ja laatu on mitä on, koska Mavalalla kokoelmissaan oikeasti tosi kivoja sävyjä! Ne vaan jää ostamatta... noh, koska Mavala. Koska HINTA. Koska suti. Ja koska.. No, Mavala.

    VastaaPoista
  15. Hei! Eksyin blogiisi juuri äsken ensimmäistä kertaa. Kivalta näyttää.

    Mavala on kyllä melkoisen pyllystä. Mua ei haittaa, onko purkit kauniita vai rumia, mutta epäkäytännöllisyys saa minut näkemään punaista. Ja toki myös törkeä hinta. Mavalan kunniaksi kuitenkin todettakoon, että pullo on ainakin rehellisesti pieni, toisin kuin esim Isadoran ja Lumenen, jotka ovat litrahinnaltaan vielä kalliimpia! Isadoran lakat ovat oikeasti paljon kalliimpia, kuin esim O.P.I.:t! Eikä tuollainen 5ml pullo pitkissä kynsissä edes montaa kertaa riitä. Jos laittaa vaikka kolme kerrosta, niin kyllä se on parilla lakkauskerralla siinä. Eritoten, jos sudilla ei saa pullosta pohjia ja jos pullo ei enää ensimmäisen avauksen jälkeen aukeakaan uudelleen:)
    -Tiia
    PS.Kivoja siirtokuvia saa esim MiMaxista. Ainakin siellä on älyttömän laaja valikoima ja on suomalainen nettikauppa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa blogiini! :)

      Se on ihan totta, ettei 5ml pullosta riitä oikein mihinkään pitkillä kynsillä :/. Ja kiitos vinkistä, en ookaan kattonut Mimaxin valikoimaa aikoihin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...