Sivut

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Ne Statement-kynnet

Valitsin tuon termin tälle lakkaustyylille tehdessäni näitä kynsiä, kun odotin nuorimmaista lastani syntyväksi. Näyttävät statement-korut oli hottia ja siitä se sitten syntyi, kun tarvitsin jotain kantaaottavaa nimitystä kuvaamaan olotilaani mukailevia kynsiä. Sarvi alkoi jo kasvaa otsassa, kun odotavan aikahan on tunnetusti pitkä. Varsinkin, jos kaveri on vielä pari viikkoa myöhässä.

Statement-kynnet -nimitys juuri tällaiseen lakkaukseen yhdistettynä on liikkunut suomalaisissa kynsiblogeissa jo aika kivasti, mikä tuntuu kyllä varsin veikeältä. Lakkaus sinänsä ei ole uniikki ollenkaan, eikä omakeksimäni missään nimessä, kuten ei termikään, jota on ulkomaisissa blogeissa käytetty lakkauksen aksenttikynnestä. 

Kuitenkin tuosta nimityksestä yhdistettynä tällaiseen kannanottolakkaukseen otan kreditit itselleni ihan vaan siksi, että on hauskaa, kun on vähäniinku keksaissut jotakin, joka on levinnyt oman blogin ulkopuolellekin :). Pahoittelut leijailusta, vaatimattomuus ei ole tänään hyveitäni ;). Terveiset myös Emmalle ja pilkkutikuille ^_^.OPI brassiminihiekkikset pääsivät taas hommiin. Näihin sain jo keltaisenkin ujutettua mukaan!

Tässä myös ohjeistusta, miten minä teen lakkauksen, jossa on munaa ;) :

1. Lakkaa mustalla kynsilakalla epämääräisiä laikkuja. Minulla oli käytössä Essie Licorice.
2. Lisää seuraavat epämääräiset laikut, tässä lakkana OPI Samba-dy Loves Purple (tekstuurilakka, saa laittaa ison kasan). 
3. Lisää paljaisiin rakoihin vielä kolmatta lakkaa, minulla OPI You're So Flippy Floppy (lakka vielä kuvaushetkellä märkä). Statement-lakkauksen voi tehdä toki vaikka kahdellakin lakalla tai useammalla, kunhan värit on äksyt :P.
4. Huiski lopuksi vielä viimeisellä värillä laikkuja, pisteitä tai mitä ikinä keksit :). Hiekkalakkojen kanssa ei tarvita päällyslakkaa.

Lakkaus on tosi helppo ja nopea toteuttaa! Alle voit laittaa ranskislakan tai pelkän aluslakan.Nämä Statement-kynnet olivat kolmannet lajissaan. Ekoihin linkki postauksen alussa ja tokat löydät täältä :).

Mahtista viikonloppua kantaaottavat ystäväni <3.


Ps. OPI Brazil Beach Sandies -setti on saatu Kauneudenkaupasta.

13 kommenttia:

 1. Nää on näyttävät! Tykkään täysillä! :)

  VastaaPoista
 2. Ooh, hienot! Tälläset statementit on mulla kokonaan kokeilematta, pitää ehdottomasti pistää testiin joskus! :)

  VastaaPoista
 3. Päheet! :D Noi ekat on ehkä vieläkin mun suosikit, mutta nääkin on hianot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Ei onnistu toista kertaa niin huolettomasti :P.

   Poista
 4. Ihan huiput värit on kyllä taas näissä! Tykkäsin kyllä sun aiemmistakin versioista yhtä paljon. :) Kiva idea toteuttaa osittain hiekkalakoilla, voisin itsekin kokeilla.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...