Sivut

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Negative space - lakattomat osiot

Negative space -lakkauksia, joissa siis jätetään teippien avulla osa kynnestä lakkaamatta ja tehdään näin kuvioita kynsiin, on näkynyt tänä keväänä blogeissa. Onnistuneita luomuksia olen itse bongannut mm. Zigi Ztylestä,  Kymmenen kynttä laudalla -blogista sekä Hallucinailson-blogista.

Nakuiksi geelattuihin kynsiin tämä on superhelppo lakkaustyyli, koska aluslakkaa ei tarvita, eikä siksi tarvitse panikoida teippien repivän aluslakkaa mennessään. Sama tarina, kuin ranujen ja puolikuumanikyyrien kanssa.


Essien viimekesäiset lakat on mulla vähän jälkijunassa nyt kuumassa huudossa ja äitienpäivää varten valitsin jälleen Sunday Fundayn kynsille. On se vaan <3.

Tuumailin hetken %#&##koristeluteipin kanssa ja totesin sen olevan liian ohutta raitojen lakkaamiseen (eikä hermo kestä teipata kahta vierekkäin). En ole saanut aikaiseksi tilata vinyylejä teippikokeiluihini, joten kaivoin hyväksitodetun sinisen maalarinteipin esille ja leikkasin siitä vaihtelevalla menestyksellä samanlevyisiä suikaleita. Teippasin suikaleet kynsille (paina järjestys mieleen ristikkäisissä teippauksissa) ja lakkasin reiluhkot kerrokset Sunday Fundayta kynsille ja otin teipit melko pian irti. Varovaiset, mutta ripeät liikkeet on kultaa. 


Voi herttinen sentään, miten simppeli juttu voi tehdä kynsistä kivat! En ehtinyt teippailla neljää kynttä enempää, mutta totesin sen olevan hyvä juttu, jottei lakkaus mennyt liian levottomaksi. 

Negative space -lakkauksesta (miten tuo nyt sitten suomennetaan, lakattomat osiot?) mulle tulee joka kerta mieleen nämä Papun ihanaakin ihanammat leimaukset, jotka olisi mahdollista tehdä teippienkin avulla.


Ihanaa äitienpäivän iltaa teille! :)18 kommenttia:

 1. Onpa hauskat! Multa on mennyt ihan ohi tää trendi, täytyy ottaa lisää kynsiblogeja lukulistalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks o :). Sit en ollutkaan ihan viimeinen herääjä tähän hommaan :P.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Todella. Ja kerrankin mätsäsi asusteisiinkin. Ainakin eilen illalla ;P.

   Poista
 3. Vautsi! Hienot, ihan uus juttu mulle tämmönen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Mullekin tuli puskista, vaikka on kaiketi jo aikalailla kierrellyt blogeja :).

   Poista
 4. Tykkään tosi paljon näistä! Voi kun saisin kasvatettua värjäytymiä pois kynsiltä niin voisi itsekin kokeilla tätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).
   Entäs joku vaalentava ranskislakka alle? Color Clubin Milky White tai vastaava? :).

   Poista
 5. Ihanat kynnet! Todella hyvin onnistuneet :)

  Täytyy sanoa, että eilen illalla blogeja iltalukemisiksi selatessa tuli kyllä hämmentävä fiilis nähdä oma linkattuna tekstin joukossa :D kiitos kunniasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).

   Voi ole hyvä vaan, mukavaahan se vaan on, kun saa kivoja blogeja jakaa itsekin toisten tietoisuuteen :).

   Poista
 6. Ihanat! Mun on pitänyt aikaa sitten jo koittaa tällaisia, kun Sammy teki ne Dior (vai mitkä) kynnet, joissa oli nakua ja mustaa! Jännä tuo nimitys, en ollut kuullutkaan ennen :D

  VastaaPoista
 7. Sulla on nyt luvattoman pitkä tauko bloggaamisessa. Mihin oot hävinnyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiih, täällähä mie oon, en oo hävinnyt :). Luvattoman pitkästä tauosta oon kyllä samaa mieltä kanssasi. Älä jätä, parannan tapani ;) hih.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...