Sivut

tiistai 25. helmikuuta 2014

Muirmuirenkeksiotsikkoa

Mut kynnet mulla on teille näyttää! :). Lupaavaa on myös se, että lakattujen kynsien tuijotteleminen tuntuu mukavalta. Lakkausoperaatioon tarvittiin kuitenkin lasillinen (tai pari) kuivaa skumppaa sekä Facebookin lastenvaatekirppis. Mahtava yhdistelmä suorastaan! 

Laatikossa iskemättömänä seisonut OPI Muir Muir on The Wall pääsi vihdoin kynsille, mutten oon yhtään varma, onks tää mulle tarkoitettu. Tuskailin kuvien ottamisen kanssa, kun näpit näyttää jotenkin punaisilta kaikissa kuvissa, vaikka kuinka yritin säädellä. Hmph. Sama fiilis, kuin Orlyn Fowl Play:sta tulee ja jo toistamiseen harkitsen siitäkin luopumista. Terveisiä vaan Papulle ja Annielle ;).


Siirtokuvat on jotain eBay-peruskauraa, joskin ihan sievät. Eipä näistä sitten sen kummempaa sanottavaa ole. Muir oli hyvälaatuinen ja kuivui äkkiä, mut vaati kolme kerrosta geeliranun päälle. 


Mut onha se hitoksee nätti.






22 kommenttia:

  1. "Hitoksee nätti"? ET TU, BRUTE! En voi uskoa, että täälläkin pitää törmätä tuohon samaan ärsyttävään hokemaan :P

    Mutta kynnet ovat kyllä kauniit :) Minä myin tuon lakan pois, koska Tease-y Does It on suunnilleen samanlainen mutta vielä kauniimpi, mutta on tuokin ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakintodellakintodellakin ;D. Tervetuloa vaan tänne susrajalle, Antskun hoodeille ;).

      Poista
  2. Johan sääki heräsit... :D Mää täälä oottelen niitä tapettikynsiä... :) Tuo lakkaus on semmonen, että väri ei iske sitte millään, vaikka nätti toisten kynsillä onki, kuten kuvasta näkyy... Mutta mää oonki semmonen värikkyyden puolesta puhuja. T: neonkeltainen kynsillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oota hei, mitä tapettikynsiä? Jotain on nyt tullu luvattua vissiin? :D Pitänee kahlata postauksia taaksenpäin, kun joku hämärä muistukuva asiasta on :P. Sorisoriiii, kun oon unohtanut!

      Poista
  3. Todella kauniit! Ja nuo siirtokuvat on UPEITA!

    VastaaPoista
  4. Minäkin myin tämän lakan pois kun mulla oli Tease-y ja ainakin kolme muuta vastaavaa:D Mutta nättihän se on! Simppelit ja nätit siirtikset sopii tämän kanssa mainiosti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan olla hetken aikaa ernu ja pidän tän itselläni, kunnes keksin haluta Tease-yn :).
      Nätti on, vielä kun sais sen imurin :P.

      Poista
  5. Täällä kans yksi jonka Muir makaa kirppislootassa myyntiä odottamassa. Tajusin, että en ehkä tarvitse neljää lähes samanlaista tummaa shimmeriä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä voi olla, ettei neljää tarttee. Ehkä. ;)

      Poista
  6. Kaunis lakka, mutta voin kuvitella etten oikeen tykkäis tästä kuitenkaan omilla kynsillä.. Jotenkin hankala väri mulle, just vähän kuin Fowl Play, jota en muuten oo edes kaivannut takasin. ;) Tease-ykin mulla joskus oli enkä oikeen tykänny siitäkään omilla kynsillä, joten ehkä mun pitää siis vaan jättää nää sävyt rauhaan..?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...