Sivut

perjantai 16. joulukuuta 2011

31 Day Challenge: päivä 23, inspiraationa elokuva

Huomhuomhuom. Prinsessaöverivaroitus!!


Ehdoton leffahömppäsuosikkini Bridget Jones ei tarjonnut mitään fiilikseeni sopivaa ajatusta kynsiini, joten siirryin omalta leffahyllyltäni tyttäreni hyllylle :). 


Kaikki (pikku)tytöthän tykkää prinsessoista (no okei, ei ihan kaikki)! Niin minäkin :P. Disneyn prinsessasadut on valloittavia ja kolahtavat varmasti moneen ei-niin-prinsessaankin. Lempparini on Pieni merenneito, mutta tänään mennään Ruususen voimin. Haastepäivä 23 ja elokuvasta piti napata siis aihe kynsiin. Pahoittelen taas kuvien laatua, piti ottaa kännykällä :/.




Sain lahjaksi pari Essien lakkaa ja piti päästä heti testaamaan, tietysti. Vetäisin alle ColorClub Milky White -aluslakan, sitten kerros Essie Sea Breeze -lakkaa (murrettu vaaleanpunainen shimmer), kärkiin China Glaze White on White, jonka päälle vielä Essie Jackie Oh My (valkoinen shimmer(?)). Rajoja yritin siistiä valkoisella ArtClubilla. Kärkiin halusin kokeilla ranskiksia, joissa on smile linet vähän turhan hymyilevät :).






EBaysta tilatut kumiruusut pääsi myös testiin. Pari laitoin liimalla ja neljä pikakuivattajalla. Tuli testattua samalla liiman pito lakan päällä. Ei muuten pidä, ei liima eikä pikakuivattaja. ensimmäiset kaksi ruusua irtosi, ennenkuin pääsin nukkumaan ja lakkauksen tein tosiaan myöhään illalla. Seuraavana aamuna töihin päästessäni jäljellä oli kaksi. Kyllä suututti. Miten te saatte kestämään nuo ulkonevat koristeet? Strassien kanssa mulla ei oo ongelmia, mut nää ruusut oli ihan omaa luokkaansa... :(




Ruusujen päälle laitoin Cesarsin pikakuivattavaa päällyslakkaa, joka muuten haisee _ihan kauhealle_. Jos on Seche Vitessä paha haju, niin tuossa vielä eri tavalla järkympi. Se tunkee nenästä sisään pistävänä, eikä siitä osaa päättää, onko haju kamala vai vielä kamalampi. Pääsääntöisesti en pidä kynsilakan hajua pahana, mutta tämä... *kylmiä väreitä*.




Tuijotelin näitä kynsiäni aluksi hiukan epäuskoisena, että teinkö todella omiin kynsiini jotain näin prinsessaöveriä, mutta hetken päästä jo hymähdin, että miksipä ei. Taidan itsekin olla toisinaan aiheeseen sopiva (ainakin rakkaan isosiskoni mielestä ;D).




Menikö ihan täysin liian Prinsessa Ruususeksi? :)








10 kommenttia:

  1. Mun mielestä nää on ihanan hempeät! :) Olen kyllä useammista blogeista lukenut että noita ruusuja on tosi vaikea saada pysymään :/

    VastaaPoista
  2. Ihanan suloiset ja kauniit!!!
    Mulla on vaikeuksia kaikkien koristuksien kanssa, jos muuten pysyisi niin sitten mä ajatuksissani revin kaikki pois..

    VastaaPoista
  3. Ei oo yhtään överit! :) Tosi hienot. Harmi, että noi koristeet ei pysy. Mulla on itellä jotain 3d kukkia jemmassa ja taidankin seurailla, jos tänne tulee hyviä vinkkejä siihen kiinnittämiseen :)

    VastaaPoista
  4. ei ainakaan mun mielestä yhtään liian prinsessaiset!:) miten sä teet ranskalaisen manikyyrin?:))

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanat koristelut! :) Ja nuo smile-linet on jännät, tosi kauniit! Itsellä se rusetti oli kovaa muovia, ja kiinniten sen pikakuivattajalla. Ensin tippa kynnelle, ja sitten kun oli kynnessä kiinni niin lisäsin vielä "kosketuspinnan" ympärille :) Liiankin hyvin pysyi. Johtuiskohan siitä jos tuo ruusu on kumia?

    VastaaPoista
  6. Melli: Niin onkin, hempeät siis, kiitti :).

    Mia: Hih, kiitti :). Voi ei, vähänkö oot hassu :D. Koita olla repimättä :P.

    Yonna: Kokeile ihmeessä ja raportoi sitten mulle. En ollut koskaan ennen kokeillut liimaa lakan päälle ja se jotenkin meni lakasta läpi (?). Siis kynnen pinnalla oli liimaa, kun poistin lakkaukset :O. Ja tosiaan ei pitänyt senkään vertaa, kuin pikakuivattaja...pah.

    Solja: :). Tähän ranskikseen käytin apuna koristelulakkaa, kun siinä on se laiha sivellin. Sillä sai hyvin nuo kynnen reunat, niin ei menny koko sormet lakkaan. Siis reunat ja smile linen piirsin sillä ja loput normilakalla. Yleensä teen siis ihan tavallisella kynsilakalla. Painan sudin pullon reunaa vasta litteäksi ja sitten muutamalla pystyvedolla kärki valkeaksi (tai värilliseksi :)). Kun suti on litteä, on helpompi tehdä reunat. Yleensä laitan koko kynnen lakan ensin ja sitte kärjen, mutta joskus toisinkin päin :). Antoikohan tämä tarpeeksi tyhjentävän vastauksen? :)

    Vanquish: Varmaankin johtui just siitä materiaalista. Se oli semmosta lurppakumia :D. Se sun rusetti oli ihana, tahtoooo kans <3.

    VastaaPoista
  7. Kiitti nyt vielä :D Mä sain kyllä tilausohjeet sinne kauppaan, jos haluat just niitä :)

    VastaaPoista
  8. Vanguish: Mistä ne oli tilattu? Ebayssa oon sellasia katellut ainakin..

    Rose: Kiitos :).

    VastaaPoista
  9. Nuo oli Fab Ur Nails Shopista, se on kynsibloggarin kauppa ja facen kautta tilailut. Itse en ole kokeillut vielä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...