Sivut

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Pieniä piristyksiä nimpparilahjaksi

Isäni laittoi mulle viikolla nimipäiväonnittelut tekstarina. Ihanaa, koska kukaan muu ei muistanut (en edes minä itse!) ja kyseessä on kuitenkin minun ainoat ihan oikeat nimpparit. Otin illalla tunnin itselleni ja kävin kaupungilla pyörähtämässä, kun halusin lahjoa itseni parin euron sulkakorviksilla (tyydyn vähään ;P). Korviksia ei löytynyt, mutta nämä kylläkin:




Panta on H&M:sta ja köyhdytti kukkaroani vajaat 5 euroa. Halusin siis pitkät sulkakorvikset, joista voisin laittaa toisen korvaani ja mustat sulat sitten pilkahtelisivat oranssin tukkani lomasta. Sellaisia en kuitenkaan löytänyt, koska kaikki tarjolla olleet olivat joko kultaisella ketjulla (mulle hopeista kiitos.), vääränvärisillä sulilla tai liian lyhyitä. Tässä pannassa oli kuitenkin sama juju. Katsotaan, osaanko käyttää...



Sormus sattui silmiini Lindexissä, josta en muistaakseni koskaan ole ostanut ainuttakaan korua (en ole rihkamakorujen suurkuluttaja). Tää oli vaan niin sievä, etten voinut sitä jättää, vaikka yritin <3.



Erikoista tässä on se, että se laitetaan kahteen sormeen. Ei järin käytännöllistä, koska sormien liikeradat rajoittuu moisen härvelin kanssa, mutta on se vaan kaunis.




Mitäs pidät? Ihan hyvät nimpparilahjat mulle, eikö? ;)





1 kommentti:

  1. Ihanat nimpparilahjat! :) Tosi kiva tuo kahden sormen sormus. Ja pantaki!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...