Sivut

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Letille by Jenni's Hairdays

Ihanaa, kun vihdoin saadaan suomenkielelläkin lettikirjoja <3. 

Letille-kirja on oman hyllyni toinen suomenkielinen lettikirja ja se on kyllä äärettömän ammattimainen teos. Kirjan on tehnyt Jenni's Hairdays-blogin Jenni Petänen, joka on todella taitava, kolme tyttölapsen tukkaa palmikoinut letittäjä, joka teki intohimostaan itselleen ammatin. Kirjan kuvat on ottanut valokuvaaja Laura Mendelin.


Letille-kirjassa on kuvattuna 60 kauneinta palmikkoa ja lettikampausta. Kaikkiin kampauksiin on selkeät ohjeet valokuvin ja useasta tyylistä on vielä variaatiokuvia inspiraatioksi. Kunkin letin ohjeissa on heti alkuun arvioitu sen haastavuus ja kerrottu tarvikkeet ja letityksen kesto.

Ihan parasta Jennin kirjassa on se, että sieltä löytyy lettikampauksia ihan jokaiseen päähän: on ohuthiuksisille, vähän lyhyempäänkin tukkaan, omaan päähän letittäen sekä arkeen ja juhlaan.

Jennin blogi Jenni's Hairdays löytyy tästä linkistä ja sieltä voit myös kurkistaa kirjan kansien sisään. Youtubesta löytyy Jennin lettikanava, jossa on videotutoja jos jonkinlaisten lettien punomiseen ja saat myös katsella ihanan, herkän videon kirjan kuvaustunnelmista.

Letille-kirjoja myydään kirjakaupoissa ja marketeissa. Adlibris.comissa hinta on nyt 18,90 €, muuten näyttää vaihtelevan tuon ja 24€ välillä. Tässä on muuten ihan mielettömän kiva joululahjaidea ;).


Nappasin itselleni ohjeen Omaan päähän -osiosta (s. 114) ja punoin kolme pientä köysilettiä eli pikkutwistiä ohimolleni. Hauska ja rento kampaus, helppo tehdä ja sopii myös lyhyellekin tukalle.





































Tulihan sinne kynnetkin mukaan, perusranskis ^_^.


Tässä vielä linkit, joista tavoittaa Jennin upeita luomuksia ja ohjeita (klikkaaminen ei tuo mulle mitään etuja)  :).

Jenni's Hairdays -blogi
JHD - Jenni's Hairdays -Youtube-kanava
Instagramissa:  @jennishairdays


2 kommenttia:

  1. Voi kun hienot twistiletit! Kiitos kivasta arvostelusta!
    Innostuin myös nyt ekaa kertaa kurkkimaan noita kynsikuvia, tosi hienoja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jenni 😊. Kynnet on muuten yhtä koukuttavaa, kuin letit 😉

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...