Sivut

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Rockabilly. Or not.

Rockabilly siksi, että se nyt vaan sattuu olemaan Fabyn Music-kokoelman vihreän lakan nimi. Or not siksi, ettei tässä lakkauksessa ole tippaakaan rockabilly-fiilistä :D. 

Vihreästä lakasta tuli mieleeni China Glazen Cha Cha, joka oli aikoinaan erittäin ongelmallinen lakka pienen mieleni sulatettavaksi. Tämän sävyinen vihreä kun ei vain ole kynsilakkaa, ainakaan kaunista sellaista. Avoimin ja rohkein mielin päätin kuitenkin lakata sillä kynnet ja yrittää keksiä taas jotain, millä saisin lakkauksesta itselleni viihtyisän. Paras yritys tähän mennessä, koska tämä lakkaus pysyi kynsillä viisi kokonaista päivää! Edelleen väri on kyllä sellainen, jonka ruohonvihreää kammoksuva minä kiertäisi kaupassa kaukaa. 


Vihreä Rockabilly oli lakatessa oikein vaivaton, eikä edes raidoittunut. Oikein laadukas lakka :). Lakkasin kaksi kerrosta ja se määrä peitti hyvin. V-muotoiset puolikuut on tehty ranskistarrojen avulla.


Nimettomässä kimaltelee a-englandin She Walks in Beauty ja keskisormessa on kerros OPIn Alpine Snow -lakkaa ja leimat Essien Licoricella XL-laatasta E. Värittelin vielä kukkasen lehtiä Rockabillyllä pienen siveltimen avulla.


Aika kiva lakkaus minusta :). Mitäs sinä tykkäät? 

Tämäkin Faby on lähetetty minulle testattavaksi ja arvioitavaksi Kauneutta.comista. Mielipiteet ovat omiani :). Sinä voit muodostaa omasi kokeilemalla Faby-lakkoja alennettuun -15% hintaan kesäkuun loppuun saakka. Koodilla FABY saat alen kaikista tuotteista Kauneutta.comin kassalla.15 kommenttia:

 1. Ihan uskomattoman kauniit. Tuo leima ja kukan värittäminen on saanut nämä kynnet "henkiin". :)

  VastaaPoista
 2. Näähän oli hauskat. Ainakin kesäiset!
  Itse tykkään kovastikin vihreistä lakoista, mutta tämä on kieltämättä aika ärtsy sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ärtsy. Ehkä hankalin ikinä, ainaki mulle. Mutta selvisin haasteesta ihan hienosti :).

   Poista
 3. Lakkaus on kokonaisuudessaan oikein kiva ja pirtsakka - vaikkakaan se ei oo mielestäni ykkösenä tuon Fabyn lakan ansio niinkään, vaan pikemminkin tuon todella komean keskisormen kynnen takia. :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva ja raikkaalla tavalla vähän erilainen:)

  VastaaPoista
 5. Mielettömän hyvä idea tällainen negative-leimaus-juttu! Ja ihanat värit. Sait ainakin mut iloiseksi tällä vihreän sävyllä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Negative-leimaus-juttu, mikä termi! :D <3
   Kiitti, hyvä jos ilostutti :)

   Poista
 6. Kauniit kynnet oot kyllä tehnyt, vaikka väri on itsellekin kammotus. :D Juuri tämän sävyiset vihreät ei menisi omilla kynsillä oikein mitenkään päin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä vaikea väri. En oikein tiedä, minkä sävyiseen ihoon tuo sopisi. Mut kiitti :)

   Poista
 7. Kiitos tästä! Mukavan ärhäkkä väri jota nätit ja natsaavat koristelut vähän keventävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Ehkä olisit rokkityttönä toivonut vähän kuvaavampaa lakkausta? :D

   Poista
 8. Nämä ovat ihanat, tykkään vihreistä lakoista ja tuo leima kruunaa kokonaisuuden, pirteet!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...