Sivut

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Harlekiinia sen olla pitää

Havahduin taannoin karuun tosiasiaan, että olen unohtanut blogini syntymäpäivän. Jotenkin ei yllätä.
Morkkiksessa päätin, että on aika poistaa yli 2 viikon takaiset juhannuslakkaukset (jotka muuten edelleen näytti ihan suht kelvollisilta, kiitos geelikynsien) ja väsätä uudet. Ihan jopa jotkut koristelut myös, eikä vain yksiväristä.

Inspisten hakeminen on ollut vähän tuskaista viime aikoina (sorit valituksesta), kun kynsikuvien googlaaminen ei innosta ja blogeistakin luen vain lemppareimmat (enkä jaksa niihinkään jättää puumerkkiä käynnistäni...). Siksipä pitää jatkaa ideoiden poimimista muualta, mut eihän se oo onneksi yhtään paha, päinvastoin :).

Jos joku ei vielä tiennyt, rakastan harlekiinikuosia. Siis niitä salmiakkiruutuja, joissa on yksivärinen pohja ja ruudut sitten toisella värillä. Siksipä yhdet kaikkien aikojen lempparikynsistäni on nämä. Pohdiskelen parasta aikaa innokkaasti tyttölasteni yhteisen huoneen sisustusta ja pähkäilen, laitetaanko yhteen seinään tämä tapetti vai pelkkä yksivärinen maali.

Alan kallistua kuitenkin yksivärisen maalin puoleen, joten luopumisen tuskassa ja tapettisurutyössä väsäilin kynsiini nuo ihanat tapetit :D.


Tässä lakkauksessa käytin:

Pikkurilli: Kiko 345 x2
Nimetön: OPI Barre My Soul x3, leimat Essie The Girls Are Out
Keskisormi ja peukalo: OPI Barre my Soul x3, leimat Essie Nauhty Nautical
Etusormi: OPI Lucky Lucky Lavender x2

Leimakuvio on LeaLac B-laatasta.


Tämän lakkauksen kanssa nautiskelin myös aurinkoisesta kesäiltapäivästä Saimaan äärellä ja seuranani oli 12-vuotias serkkutyttöni Emmi, joka myös tykkää kovasti lakkailla kynsiään. Terveisiä Emmille! :)

Ja ainiin. Kaiken morkkistelun päätteeksi tarkistin tuon syntymäpäiväasian ja sain todeta 3v-synttärin olevan kesäkuun lopun sijaan vasta heinäkuun lopussa. Kannatti taas murehtia. ;)

Aurinkoisia päiviä!

22 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet ja olis kyllä aikas hieno tapettikin! Mutta kynsillä tuo kuosi toimii siis ainakin todella mainiosti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tapetti on niin hieno :). Nuukuus vaan iski ja maali tule seinään :P.
      Ja kiitti! <3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitti. Aika hempeet :P. Joku pliisukausi menossa X).

      Poista
    2. Hemppistä mullaki, Hello Kitty- kynnet... :D

      Poista
  3. On ihan Sannun näköiset kynnet, kauniit! :)

    Mä tekisin tuosta tapetista taulun siihen yksiväriselle seinälle, näin rahaa ei mene niin paljon ja saisi tuota kuviotakin sinne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :).

      Hei tuo voisikin olla hyvä idea! Kankaana saattaisi löytyä samaa kuosia ja vähän "värikkäämillä" väreillä. Kiitos! Toisena vaihtoehtona ajattelin tosiaan verhoja tai päiväpeitteitä tms.

      Poista
  4. Söpöisät ovat he! Ihan hätkähdin kun täällä oli postaus, olisipa useamminkin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3. Yritän tästä ryhdistäytyä edelleen. Lupaan (tai kunhan lupailen :P).

      Poista
  5. Upeat kynnet, tykkään kovasti :)
    Miten olisi tehosteseinä tällä tapetilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nanne :).
      Yhtä tehosteseinää ajattelinkin, mutta kun meillä on kahdessa muussa makuuhuoneessa jo niin räväkät, graafiset kuosit tehosteseinänä, niin jätän tuon tyttöjen huoneen seinän nyt kuitenkin rauhallisemmaksi :). Aloinkin jo himoitsemaan jotain kivaa sisustustarraa sinne! :D.

      Poista
  6. Onnea kovasti synttäreistä :)
    Ihanat nämä harlekiinikynnet - molemmat versiot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä vielä onnittele, ne on vasta tulossa päin ;).
      Ja kiitos :)

      Poista
  7. Ensin kynnet: ne on upeat ja kiitos kun jaoit ne tänne! <3

    Sitten tapetti: se on tosi kiva ja mun mielestä suht neutraali? Varsinkin jos tulee vain yhdelle seinälle.

    Sitten muuta asiaa: vaikkakin kaipaan sun blogipostauksia ja ihania kynsiä, niin instagramin puolelta olen vain huokaillut sitä kivaa tunnelmaa, joka teidän touhuista välittyy, enkä lainkaan kummastele, että nautiskelet muista asioista kuin blogista juuri nyt. ♡
    Muista silti ne synttärit!!! :) Aurinkoista kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin: Kiitti kovasti :).

      Sitten: joo onhan se värin puoleen neutraali, oikeassa olet. Mut nyt en enää vaihda mieltä tai parahin aviomieheni hermostuu ;D.

      Sitten muuta: Kiitos, olipa mukava lukea tämä kommentti. Ekaa kertaa tuntuu, ettei aika riitä kynsihommille. Aikaisemmin sitä on aina jostain järjestynyt ja siksi tätä on omituista hyväksyä! :( Ehkäpä osansa asiaan tuo juuri se mielenkiinnon puute, jonka toivo kyllä vielä palaavan. Eilen just huolsin geelit kynsistäni ja voi pihkura, miten ankeaa hommaa se oli... Mutta ilmankaan en voi kuvitella olevani, kun into kynsien hoitamiseen on tätä luokkaa...
      Mutta kiva, että fiilis välittyy, koska nautin nyt todenteolla pikkumurusistani ja miehestäkin, aina kun hän yrittämiseltään kotiin ehtii :P. Aurinkoa Kaisa sinullekin, vaikka liekö sinä sitä välttämättä tarvitset, koska olet itsekin aurinko <3.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...