Sivut

lauantai 1. helmikuuta 2014

31DC13/21: Ihanin pikkutytön mekko ikinä (inspiraationa väri)

Pikkuruinen paljastus Sannusta: olen täysin hullaantunut lastenvaatteisiin. Koluan erityisesti Facebook-kirppiksiä ja Huutonettiä (sekä ulkomaisia sisariaan) päivittäin etsien, ostaen, myyden ja vaihtaen kaikenlaisia ihanuuksia. 

Pitkään haaveilemani mekko vanhimmalle tyttöselleni oli ruotsalaisen Mini Rodini -lastenvaatevalmistajan Foretell-mekko. Vihdoin sen meille sain vaihdokkina toiseen mekkoon, joten päätin väsätä sen kunniaksi mätsäävät kynnet :). Tässä siis väri-inspiraatio.


Tällä kertaa leimojen oli tarkoituskin olla epätäydellisiä, koska halusin samanlaista jälkeä, kuin mekon kuosissa. Pyyhin raapalla ronskein ottein, jotta saisin koloja aikaan noihin kuvioihin. Pikkurillissä ja nimettömässä on tarpeeksi rosoa :).


Kynsillä on OPI Alpine Snow x3 (jep, kertaa _kolme_ O_o) ja leimat on Konadin punaisella leimauslakalla leimatut. Kuvio on LeaLac B-laatasta. Aika levotonta settiä, eli nää joutui kilometritehtaalle aika pian lakkaamisen ja kuvaamisen jälkeen...

Jä tässä vielä se ihana pussihelmaunelma <3.

En oikein fanita noita Konadin erikoislakkoja, koska onnistun aina värjäämään kynsinauhat kamalannäköiseksi niillä. Musta on pahin, mutta ei tää punainenkaan kovin suopea ollut. Testasin kaikkia punaisia lakkojani leimaamiseen ja olin aika hämmästynyt tuloksesta. Kaikki punaiset (siis ihan peruspunaisetkin!) Konadia lukuunottamatta näyttäytyivät leimatessa pinkkiin tai violettiin taittavina! Siksipä oli uhrauduttava Konadille, koska leimoista oli ehdottomasti saatava peruspunaiset.

Testilakkoina ainakin Essie Skirting the Issue, Kicks Make Up Cha Cha Red ja OPI I'm Not Really a Waitress.

Edelliskierroksella nautittiin väripäivänä Extravagancesta:

31 Day Challenge 2011 Day 21, inspired by a color


16 kommenttia:

  1. Ihanat! Sekä kynnet että mekko ♥ Kauniita lastenvaatteita rakastetaan täälläkin, mutta olen tosi saita - en toooodellakaan raski maksaa kohtuuttomia hintoja lastenvaatteesta, joka on kohta pieni kuitenkin. Yleensä en siis osta merkkivaatteita enkä me&i:ta vaan meidän lapsukaiset kulkee ihan ketju- ja markettikamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka laittaa rahansa mihinkin ja mitä tykkää harrastaa :). Monikaan ei laittaisi rahojaan muutamaan sataan kynsilakkapulloon, heh.

      Lastenvaatteet on hassu juttu sinänsä, että kun valitsee käyttöön niitä, jotka säilyttävät arvonsa, ne käyvät henkkamaukkaa ja markettikamaa halvemmaksi käytössä. Hupsua.
      Mutta siis markettikamaa on meidänkin lapsilla myös merkkien lisäksi. Hinta ei tee vaatteesta kaunista :).

      Poista
  2. On kyllä ihana mekko! Ja tietty kynnetkin ovat kauniit. :) Mä oon huomannut nyt talven aikana sen, että mustalla konadin lakalla ei kannata leimata jos iho on vähäkään kuiva. Kesäisin kynsinauhojen puhdistaminen ei ole itsellä mikään vaikea juttu, mutta talvella sitä mustaa saa kerran jos toisenkin puhdistaa pois. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essien Licorice on ihan paras musta leimaamiseen. Tai mitä oon itse kokeillut siis... Hyvä pigmentti, eikä takerru ihoon.

      Poista
  3. Ooooh<3 Aivan älyttömän ihanat ja tuo mekko! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat inspis-kynnet! Mua aina ilahduttaa kun kynnet yhdistyvät näppärästi johonkin vaatteeseen - wau! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). Harvemmin tulee yhdisteltyä, vaik pitäis enemmän.

      Poista
  5. Onpa söötti mekko ja kynnet tietenkin myös:)

    VastaaPoista
  6. Onpas kiva mekko! Mä seikkailen toistaiseksi vaan siellä vv:n kirpalla, ovat jotenkin meidän punatukkaisten palloposkien näköisiä vaatteita :D

    Hauska idea tuo leimojen "sössiminen", vois multa onnistua ihan yrittämättäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne onkin mukavan värikkäitä. Tykkään just pojalla niistä erityisesti :).

      Poista
  7. Oli kyllä niin mätsäävät kynnet! Aattelin eka, että kehtaako kommentoida, että epätäydelliset leimat sopii kivasti. Sitte luin, että niitten oli tarkoituskin olla noin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, vähän jo odottelinkin, et kuka ois sanonut :D. Mut hyvä, et luit ;).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...