Sivut

torstai 20. lokakuuta 2016

Ärsyttävä tukkaantakertuja

Kynsikorut on sitten kauniita. Toiset ei voi sietää ulkonevia koristeita kynsillä, onhan ne toisinaan vähän tiellä. Minua koristeet ei haittaa, kunhan ne on kiinnitetty niin, ettei reunojen alle pääse takertumaan mitään, erityisesti hiuksia. Kynsiin liittyen tuskin on mitään ärsyttävämpää, kuin tukkaantakertuvat koristeet tai repsottavat geelinreunat. Hrrrr.

Oon joskus saanut Tukkukauneutta.com-verkkokaupasta tällaisia koruja ja nää on kyllä aivan ihania ulkonäöltään! Näyttää jotenkin niin juhlalliselta ja herkältä varsinkin tällaisen melko nudensävyisen kynsilakan kaverina.


Hennon persikansävyinen lakka on OPI Chillin' Like a Villain. Tosi kiva sävy, mutta surkea peittävyys. Jouduin laittamaan 5 kerrosta, että sain juuri ja juuri peittävän lopputuloksen. Painajainen. Keskisormessa on Kicks Sugar Lacquer sävyssä Sugar Cane.

Korunasennushetkellä huomasin kynsiliiman kuivaneen pulloon yhtenäiseksi möykyksi, joten kiinnittäminen piti suorittaa pelkällä pikakuivattavalla päällyslakalla. Laitoin lakkaa kynnelle vähän reilumman kerroksen kohtaan, johon koru tulisi ja painoin korun siihen kiinni. Sudin vielä korun reunat huolellisesti ja tuhdisti joka puolelta ja pudotin pienet tipat rakosiinkin. Tällä konstilla koru kesti neljä päivää paikallaan! 4 päivää!! Lopulta se kilahti kotona vaatehuoneen lattialle ja päädyin laittamaan sen uudelleen takaisin kynnelle. Parin tunnin päästä koru olikin sitten kadonnut lopullisesti :P. Onneksi näitä on vielä muutama jemmassa, koska edellä mainitulla pikakuivattajaanhukuttamiskonstilla uskallan laittaa uudelleenkin. En tukistanut itseäni yhtään kertaa tämän korun kanssa!


Nyt näistä kuvista huomaan, että koru on kaiken lisäksi ollut koko ajan vinossa, mut eipä tuo menoa haitannut...



























Tykkäätkö sinä ulkonevista koristeista tai kynsikoruista? Onko ne kauniita yksityiskohtia vai ärsyttäviä tukkaantakertujia?







8 kommenttia:

  1. Tykkään kaikista härpäkkeistä ja nää koristeet on kauniit! Mun mielestä mulla on samoja, mutta kultaisena ja ne on BPS:sta.
    Enivei, tykkään! Ja mä kiinnitän myös usein upottamalla pikakuivattajaan. Kunhan sitä on tarpeeksi ja koriste menee kynnen pintaa pitkin sopivasti, niin ei huolta. Nää koristeet varsinkin menee tosi hyvin mun mielestä eikä mulla ole ollut takertumisvaaraa. Joka kynteen kyl ei voi, kun on aika överit :D
    Kivaa viikonloppua!

    Ja pakko todeta, että onpahan ihan pirun kiva kun taas bloggaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, miustakin tuntuu mukavalta, et joku boogie on palannut 😊

      Poista
  2. Nätit kynnet ja onpa hurjan kokoinen koriste! Mä tykkään ulkonevista koristeista, kunhan ne on kiinnitetty kunnolla ja esim. isot niitit on tauvutettu kynnelle sopiviksi. En tykkäisinkö noin isosta koristeesta, mutta ihanan näyttävä se on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän kokoinen vaatii kyllä päivän tottumiseen, et osaa vähän jo varoakin. Ja just vain yhteen kynteen per käsi, max :D

      Poista
  3. Tosi kiva koru :) käytän isompia timantteja ja niittejä. Vähän niitä pitää varoa, etenkin jos kaivelee usein avaimia taskusta. Tämä koru näyttää kivalta ja kynnet on kokonaisuudessaan nätit. Vaikka lakka on ollut painajaismainen lakattava ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pudotin eilen tuon pullon lattialle ja siitä meni kaula poikki. Se siitä painajaisesta sitten :/

      Poista
  4. Muakaan ei haitta koristeet, kunhan ne eivät vain tartu mihinkään kiinni. :) Niitä tulee kyllä ihan liian harvoin käytettyä, pitäisi senkin suhteen vähän skarpata! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...