Sivut

perjantai 21. huhtikuuta 2017

Jännä ponnarityökalu

Pyörähdin viime viikolla Glitterissä ja silmiini osui vasta pari viikkoa sitten lanseerattu volyymihiustyökalu poninhännälle. Pyörittelin sitä ihmetellen käsissäni ja kun myyjä tuli ilokseni esittelemään työkalua ja näytti oman ponnarinsa kätköistä tuon hassun muovikappaleen, olin jo innoissani kokeilemaan. Itselläni on melko paksu tukka jo omasta takaa, mutta eihän lisätuuheus pahitteeksi ole :). 
 Näitä työkaluja on saatavilla kahta väriä: tätä ruskeaa, jonka itse ostin, sekä läpinäkyvästä muovista valmistettua.

Ensikokeilulla volyymityökalu tuntui todella kömpelöltä ja kokeilinkin erilaisia tapoja, miten tuon muovikappaleen saisi parhaiten ponnarin sisälle siten, että poninhäntä myös tuntuisi tukevalta. Tästä linkistä voit kurkata opastusvideon, miten työkalu kiinnitetään. Itse koin parhaimmaksi tehdä ensin ponnarin vähän löysänä ja lisäsin sitten työkalun ponnariin. Lopuksi kiristin vielä hiuslenkkiä yhden kierroksen verran.

Alla olevassa kuvassa on kaksi erittäin nopeasti kyhättyä (löysää) poninhäntää ilman mitään pohjatöitä tai tupeerauksia. Vasemmanpuoleisessa on volyymityökalu mukana ja oikealla ei. Kyllähän tuossa ero näkyy! Kovin ohuelle tukalle tämän en kyllä usko toimivan (sinänsä hölmöä, koska eikö tämä juuri ohuelle tukalle pitäisi olla se pelastus), kun nuo "kukan" sakarat jäävät varmasti näkyviin törröttämään, jos ei tukkaa ole tarpeeksi päällä. Muutenkaan tätä ei kannata ihan keskelle ponnaria työntää, vaan mieluummin enemmän ponnarin alaosaan siten, että päälle jää enemmän hiuksia.


Itse tykkään aina kietaista suortuvan hiuksia hiuslasson avulla kumilenkin ympärille. Vähän jo epäilin, että miten mahdan saada lasson hiuslenkin läpi, kun se muovikappale on siellä tiellä... Hyvin se kuitenkin onnistui ja ponnari näytti kyllä tänään erityisen hyvältä. Kiitos tuon jännän ponnarityökalun :).Mitäs tykkäätte, olisko kokeilemisen arvoinen juttu? 

Näitä muuten löytyy Glitterin verkkokaupasta myös, omani ostin Joensuun reissulla paikallisesta myymälästä :).


(Linkit lukijoita varten)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...